- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Stauffenberg #123 üzenetére
Majdnem beírtam ugyanezt (a root vs jailbreak kapcsán).
-
csiribacsi
tag
válasz
Stauffenberg #53 üzenetére
amugy erre a kommentedre csak annyit szeretnék reflektálni, hogy amikor itt fogyasztó társadalom csapdáiról beszélsz, akkor ne itt kezd hogy én 1 év alatt elhasználok 1 terméket...hanem mondjuk ott a közlekedés, hogy az mekkora buktató...csak annyira evidens dolog hogy nem gondolod végig hogy sokkal nagyobb probléma. Hány száz millió liter kőolajat dolgozunk fel egy nap alatt, mennyit égetünk el belőle...Az emebrek többsége személygépkocsit, motort használ, kevesebbek mondják hogy ők tömegközlekedést használják és az környezet kímélőbb, de abban is benne van hogy ugyan úgy kőolajszármazékot vagy földgázt égetünk el, esetleg áramat használunk,amit ugyan úgy környezetszennyezéssel állítunk elő. Tehány jogosan mondhatom hogy az emberek 70-80% nagyobb kárt okoz mint én....
gondolom te is autót vagy tömegközlekedésieszközt használsz nap mint nap...pedig ott a kerékpár....semmibe nem kerül azt használni és egy fikarcnyit sem ártasz a környezetednek, csak akarat, elhatározás kérdése.
Ezt nem támadásból mondom csak én is el akarom akkor már mondani a véleményem a te gondolkodásodról, mivel ha visszetérünk az elektronikai piacra...te pont a "nagyok" befolyása alatt állsz, a nagy multiké alatt, akik csak azért kérik el a kétszeresét egy termékért mert x márka, pedig ugyan ott készül mint a hamisítvány, ugyan azok az emebrek rakják össze éhbérért...csak hát a puccos reklámokat és a marketinget valakinek meg kell fizetnie.
Na szóval én itt le is szeretném zárni a dolgot, végül is nem ezért van ez a fórum : )
-
válasz
Stauffenberg #65 üzenetére
Ugyanezen okok miatt jók a Nexus készülékek is. A Nexus S nagyon sokáig tökéletesen ment (aztán már nem próbáltam). Hatalmas pozitív csalódás volt az a telefon.
-
csiribacsi
tag
válasz
elfogadom a véleményedet....
-
csibe1
addikt
válasz
Ezt mindenhol észrevenni,PC-n se divat túlzottan az optimalizálás.
Egyéb használati cikkeknél is,ha tényleg tartósat akarsz akkor nyúlj a zsebedbe alaposan;
de ezzel nem is igazán foglalkoznak az emberek,meg a reklámokban se ezt látják. -
vegyszer
addikt
válasz
A fogyasztói társadalom ilyen.
Ajánlom figyelmetekbe a Kellemetlen igazság című gondolatébresztő filmet.Van benne egy jó mondat: Ha mindenki a földön annyit akar fogyasztani, mint egy átlag amerikai, akkor még 4 földre van szükségünk.
És egyesek valóban nem veszik ezt észre...
Nekem a termék életciklusa nem azt jeleni, hogy kijött egy néhány mm-el szélesebb kijelzővel ugyanaz, engem ez nem motivál félmillió forint elköltésére... Márpedig az ájfónnál ugye ez általános.
-
Tim82
félisten
válasz
Mélységesen egyetértek.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Egy erős de igazat szóló vélemény....
Én 2 évig használtam az első galaxy tab7-esemet most barátom használja pedig megjelenés után 2 hónappal vettem és még mindig hibátlan... Nexus7-et se fogom cserélni addig amíg nem muszáj (ICS alatt futó munka softver miatt volt muszáj. Remélem ez nem fog megint bekövetkezni mert azt a kis samut nagyon megszoktam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest