- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Én is elvoltam vígan a galaxy tab 7-esemmel. Sose volt gond az 512rammal. És még telefonáltam is vele és még a tárcsázó is pöcre ment...
Nem kellett annyi widgetet kibaszni az azstalra meg hülye tonnyányi futó progit élni hagyni de wazze ilyet nem tud az ios ... (widget vagy egyszerre több szimultán app ios-en max jailbreakkel de akkor gari gikszer... androidon hány ismerösöm vitt vissza fözött rommal gépet azt mindnek rendesen gariztatták...)
-
zotyesz66
őstag
Nem akadt meg soha... hát, hiszem, ha akarom. Nézd, azt elhiszem, hogy akadnak olyan androidos telók, amik egész használhatók 512 megával (az enyém mondjuk nem volt köztük, az biztos), de hogy nem akad meg, ezt így kijelenteni, szerintem ez valami fogalmi zavar. Addig, amíg egy Galaxy S4-en nem képes normálisan indulni egy tárcsázó.
A Nexusokkal tán nincs ilyen gond. -
Graphics
Jómunkásember
Ezzel egyetértek, sőt továbbmegyek, csak azt veszem meg műszaki cikkből, ami tudom, hogy valamilyen formában szükséges a munkához, és legalább 50% kihasználtságot fel tudok vele mutatni napi szinten.
Legyen ez telefon, laptop, és pl a kettő közé egy tablet teljesen felesleges. Akkor vagy veszek nagyobb telefont / netán Asus Padfone /, vagy kisebb laptopot, hogy a mobilitás felé toljam az igényeket.
Nem beszélve az életciklusról. Ha betörik a kijelző nem másik telefont veszek, hanem a régi telefont megcsinálom én.
És pl nem adom el és cserélgetem, hanem lásd Android, Cyanogenmod a szoftvert cserélem inkább ezzel is nyerve stabilitást, akkuidőt, sebességetstbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest