- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Formaster #27 üzenetére
Igen rendereltem, de viccelj már ez olyan mondat volt, hogy vezettél már ferrarit, hallod 10 sec alatt an 100-on 45 fokos emelkedőn, bazz a gyár hülye mart az mondja ez 2 sec... hátszéllel szakadékban... Öcsém!!!
Konkrétabban milyen videót, és milyen tömörítéssel, és meg amúgy milyen kontettel, meg amúgy milyen formátum?
Igen én dolgoztam broadcast mérnökként több tévénél, lehet többet konvertáltam ilyet mint az itt lévők nagy többsége...
-
tecsu
addikt
válasz
Formaster #15 üzenetére
Ráadásul te rábíznál egy komoly munkát erre a kis dobozra? Én munkaállomásként csak munkaállomásra szánt gépet használnék, ami elmenne éveket megszakítás nélkül full teljesítményen, mivel van rendes hűtése, meg az a hot swapos RAID vagy micsoda, ECC memória stb. - tehát stabil mint a beton.
Persze nem kell minden "munkához" ilyen gép, de mert Dzsesszika webkamerával keresi a betevőt, Józsibá laptopról nyomtat biztosítási szerződéseket, ezek még nem munkaállomások és ezen esetekben nincs is arra szükség.
Viszont grafikai munkák renderelésénél - ha már így hangsúlyoztuk - általában igen.
Véleményem szerint ha valaki ezt a gépet prociizzasztó munkára használja, az csak marginális lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest