- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nekem fontos. mondjuk úgy, hogy lényegesen többet használom kínaiul a telefont, mint magyarul. péládul sms-t már nem is tudom mikor írtam utoljára magyarul... de ebben egyelőre az android a király, mert ők bármilyen nyelvet támogatnak alapból (unicode a rendszer), és billentyűzetet is szabadon telepíthetsz rá.
erdoke: akkor a bb az saját szerve nélkül nem is képes egyáltalán ilyen kommunikációra? ez elég korlátolt dolog... amúgy sok helyen amúgy is külön van céges mobil, mondjuk másodtelefonnak egy bb8900 vagy valami hasonló cucc, az nem olyan rossz.
-
törölt tag
engem a pixi-ben a cpu zavar csak, tehettek volna abba is cortex-a8-at, mint a prébe. illetve a webos-ben meg az ami felett nem tudok napirendre térni, hogy nincs benne ázsiai nyelvi támogatás, illetve rá lehet valahogy hackelni, hogy az sms-eknél menjen, nade mégis
ilyen okok miatt váltam meg nagyon rövid úton a blackberry-mtl is, mert abban ugyan volt nyelvi támogatás, de egy 100 forintos gagyi nokia simán mérfüldeket vert rá szövegbevitelben és stabilitásban. remélem ezt a hp majd kicsit átgyúrja, mert addig nekem nem fog kelleni
pedig már egész tűrhető árban lehetne préhez jutni.
erdoke: a blackberry-k sem tudják ezeket?
-
törölt tag
mondjuk ilyen formatervnél nincs is szerintem sok értelme az érintőképernyőnek. talán egyedül böngészésnél... vagy akkor már úgy kéne megoldani, ahogy a palm pixi-t. na, például az is egy remek telefon lehetne. de hol van??
néha egyszerűen nem értem a gyártókat, mit szerencsétlenkednek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest