Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzser67
tag
A Sony még mindig nem akarja észrevenni,hogy a piac már rég nem róla szól.így még tovább taszítja magát a sehová nem vezető mélységbe (lásd Nokia).
-
-
-
janeszgol
félisten
Az XA-val az a baj, hogy szolgáltatóknál ott a jóáras Z3C, M4Aqua is. Illetve jön a sokkal komolyabb P9 Lite, alacsonyabb áron.
Szóval az XA bukta, én tuti nem veszem számításba. Kivéve akkor, ha beígérik rá az N-es droidot, míg mondjuk a P9 Lite nem kapja meg. Akkor viszont helyén, pontosabban árában lesz a telefon. De ezek egyelőre feltételezések.
(A specifikációknál a kamerák ígéretesek, talán azoknak köszönhetően még lehet népszerű.)Ha a Z2 kiszolgál és nem unod, simán tartsd meg és használd.
-
TTommi
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #67 üzenetére
Hali! Ne mar, melyik az a csucsmodell? En a Z5 premiumrol tudok, de az lassan egy eves:-)
Nekem ugy ahogy van, nem tetszik az X szeria. Illetveaz XA talan, de pont az a HW nem jatszik nalam. Nagyon, de nagyon gondolkodom, hogy megtartom a Z2-t. Tokeletesen mukodik, siman elmegy ket napig nagyon agyonhasznalt modban is. Igazabol nekem az uzemido az egyik legfontosabb szempont es ebben a Sony azert etalon volt eddig, remelem tovabbra is. LGV 10 et ajanlottak meg alternativanak, ami nagyon szep es jo, de egy napig sem megy az en kezemben. Megjegyzem ezen a ponton szinte az osszes zaszloshajo elverzik sajnos. Kivancsi leszek, az x sorozat hogy befolyasolja a Z5 arat? Lehet inkabb azt fogom valasztani, bar ahogy kiprobaltam, semmi ertekelheto kulonbseget nem tapasztaltam a Z2 hoz kepest. Tulajdonkeppen csak a garancia miatt cserelnek.
Egyebkent a Z szeria 4.4.4 es rendszere az egyik legjobb volt. Az 5.1 alatt sokkal kevesbe melegedik a telefonom, a 6.1 nel meg, ami most jon, allitolag javul a kamera SW es az uzemido is. -
Crafter32
őstag
Amikor a Sony kezdte a Z sorozatot különleges volt dizájnban és anyaghasználatban. Azóta csak romlott a dolog. Nem láttam még élőben az X-et, de műanyag oldal keret nagyon nem prémium (mint az új lumiák) és nagyon félő, hogy értéktartása is még rosszabb lesz, mint a többieknek ha fél évente megint újabbakkal próbálkoznak.
-
tomp
félisten
Nemrég adták ki a 2015-ös jelentést. Xperia eladás bukó. Ezek után ilyen árral akarnak eladni telefont?
Nem tudják, hogy ha olcsóbb akkor többen veszik, ha többen veszik akkor az alacsonyabb árral ellentétben nő a bevétel? Ha drága akkor kevesebben veszik. Hiába drága 1db azaz nagy pénzt hoz(na) de az eladott mennyiség fele annyit sem hoz nekik mintha olcsóbb lenne...
2016-os eredmény is bukó lesz. -
takacsbotond
őstag
Ennyiért viccnek is rossz!
-
laci_csk
senior tag
Korrekt a'ra van a Performance-nek. Johet.
-
Szilofon
aktív tag
Mind ahogy mások is írták,szerintem is drága.Nekem az ismeretségi körből már szinte senkinek nincs Sony teloja.2-3 éve nem így volt.
-
-
Nagyon nem fog fogyni az X, ha az XP ára csak köpésnyivel drágább...
-
Halkow.
senior tag
Ennyiért teljesen jó!
Mondjuk azt nem értem miért ők adják ki legkésőbb a csúcsmodelt. -
RIC5I
tag
nekem csak a hardver számit az ár és az anyag használat
de sony régi kedvencem volt sok évvel ezelött még a T250 K750 K810 és utoljára az xperia x1 azóta nem volt sonym de ezeket mind imádtam de sajnos az utobbi években a sony csillaga zuhan amint mindig fájó szivvel szemlélek
-
Elementh
aktív tag
Ha lenne benne 4gb,akkor az lenne, hogy minek ennyi.. Mindig lehet találni indokot, de az emberek többségét pont nem érdekli, mi van benne, tetszik, megveszik..
-
RIC5I
tag
olyan szivesen meg venném de ennyi pénzért ? 3gb rammal ? lassan ott tartunk hogy a samsungot jobban megéri meg venni én nem akarom ezt
-
Inkvizitor1
tag
Karácsonyra a kártyafüggetlen lemegy 180.000-ra 220.000-ról (313x700eur), az korrekt ár lesz.
Az M4 aqua 2400 mAh, a Performance 2700 mAh. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyivel több üzemidőt jelenthet?! Lesz-e értelme esetleg decemberben venni.
Erősebb SOC szerintem max a gamerek egy részének kellhet, aki buszozik, meg vonatozik. Igazi játékos asztali gépen játszik. -
zenwalk
senior tag
-
tomp
félisten
Jövőévben fogok telefont cserélni. Ha idén a középkategóriát ennyiért adják majd akkor jövőre az új modellt mennyiért fogják? Szeretném ha Sony maradna de ha jövőre is 200 lesz a közép akkor nyugodt szívvel fogok Nexusra váltani.
-
nji
aktív tag
Én karácsonykor szoktam meglepni magam új telefonnal, mindig függetlent veszek gsm boltból, a régit garanciával eladom vagy továbbadom a családban.
Eddig mindig sony telefonom volt, most vagy samsung galaxy s7 lesz vagy x performance. Amelyik akkor olcsóbb lesz ugyanabban a webshopban, ahol az eddigi telefonokat is vettem, azt veszem meg. Ha a sony ennyire túláraz, akkor nem leszek márka hű, pedig tetszik a design, csak szerintem az s7 paraméterei jobbak. -
janeszgol
félisten
+1!
De ennek feltétele a jó Rom. Amúgy a HD-hez elég a 2 giga ram. Mostanában már nem osztják a memóriát két kézzel (lást 1.5 GB megjelenése).
Én arra gondolok, hogy a VR-hez majd külön hardver fog lenni, mert a használatával hamar lemerül a telefon, ami ugye azért is baj, mert amúgy is 1-2 naposak csak. -
Wucky
senior tag
Ezek független árak.
G5 229900
S7 240000
Son X 225000.
A 190000 azok szolgáltatói kártyások. De egy közepes előfizuval már 150000-ért hozhatóak. Szerintem olyan 180000 körül nyit majd kártyásan. -
Obyboy
addikt
válasz
janeszgol #52 üzenetére
Nekem az OPO-ban 3 GB RAM van, általában ~1GB szabad. Így nem értem ezt az ePénisz méregetős hány GB RAM van a telefonomban. A készülékek kezdik elérni azt a hardveres határt amit már felesleges tovább fejleszteni. Esetleg a VR szemüvegekbe szánt készülékeknél lehet szükség bivaly erős hardverre, itt viszont a megfelelő hűtést kellene megoldani.
-
zenwalk
senior tag
válasz
nagyadam1994 #50 üzenetére
Van bármi észrevehető különbség 3 és 4 giga ram között? Illetve a fullhd és qhd(?) között? Esetleg a 652-es és a 820-as proci között a benchmark teszteken kivul? Milyen extrákat hiányolsz belőle?
Nekem már cserére érik a több mint 3 éves z-m, de az ujjlenyomat olvasón kívül semmi észrevehető újdonság nincs a mai mobilok és a z között. Böngészni teljesen jól tudok z-n is.
-
nagyadam1994
csendes tag
Szerintem 226000 ft-ot nem ér meg az x performance. Mivel a kijelző még mindig full hd, 3 gb ram még mindig, és semmi extra csak az ujjlenyomat olvasó ami már mindegyik csúcsmodellben alapból benne van.
Ja és a konkurens modellekben a memória 4 gb, fel kellene zárkózniuk egy kicsit, mert így ezt sem fogják venni.
Az x még meg is ér annyit, de azért az xa az már nem, hiába a full hd kijelző a 3 gb ram meg a snapdragon 652 ha a 820-al nem veszi fel a versenyt.
Őszintén szólva örülök hogy váltottam erről a gyártóról. -
darky01
csendes tag
Xiaomi redmi note 3 (pro) snapdragon 650-nel 75-80e Ft kb. A 199e Ft-ot enyhe költői túlzásnak érzem.
-
Matada2.3
veterán
Ennyiért már inkább egy HTC 10 vagy Samu S7..
-
darkpower
aktív tag
A kamera modul az újabb lesz elvileg, mint a z5-ben van, de akik ismerik a Sony-t, azok már tudják,h nem a modulokkal van gond, hanem a szoftveres résszel. Más gyártók sokkal különb eredményt képesek elérni ugyanazokkal a kamera modulokkal...
Tartok tőle,h ez az X esetén se lesz másképp.
Pedig azért a Sony-nál akadhat pár ember, aki ért a fényképezőgépekhez -
Obyboy
addikt
válasz
chakram6706 #35 üzenetére
Nekem az Xperia P volt az első és jelenleg úgy néz ki az utolsó Sony mobilom, míg a Meizu, Xiaomi, OnePlus használható stabil olcsóbb telefont tesz össze.
-
elmelet45
tag
Szerintem meg 2 évvel ezelőtt még jó volt a 720p én direkt Compactot akartam a mérete miatt, ami a legfontosabb volt hogy fémkeretes volt(csepp,por, ütésálló, elől, hátul fóliázva, meg kemény tokba tettem az igaz) stb., meg felsőkategóriás 800-as Soc-al, 2giga rammal 20,7Mp hátlapi kamerával volt felszerelve, akkor még nem volt forgalomban M4 Aqua sem, mert előbb vettem.
-
troviko
senior tag
Az X Performance műanyag házzal (azaz oldalkerettel) érkezik, azért ahhoz képest nagyon "vicces" ez a nyitó ár.
A kamera még mindig gagyi, ezen felül ez a telefon minden létező paraméterében gyengébb, mint a konkurens S7-es.
Z5 (előtte meg Z3, meg Z1c) tulajként mondom, ezt most naaaaaagyon elrontotta a Sony. Váltok S7-re.
Sorry Sony!! -
juhasz22
aktív tag
720p 100 e Ft ért túlzásnak érzem.
-
elmelet45
tag
Anno 2014.10-én mikor a Z1 Compactom-at vettem 98k volt az ára 8 hónapra rá a megjelenés után. 2 év törlesztőre csomaggal együtt Telekomnál, ami idén októberben fog lejárni, de mai napig is fütyül, úgyhogy nem bántam meg. Felsőkategóriás Snapdragon 800-as SoC, szinte ajándék volt ennyiért, karácsonyi akciókról meg nem is beszélve, na jó eddig már nem akartam várni. De az a 225K meg a 199k szerintem is túlzás.
-
chakram6706
csendes tag
Amikor már 150ezerért lehet kapni jobb mobilt, akkor már felesleges egyáltalán kihozni is ezeket. Bár sosem voltam Sony telefon rajongó, de nem hiszem, hogy ennyit érnek.
-
Snooker147
tag
Ezek a kezdőárak max akkor lettek volna reálisak,ha az MWC után,még a konkurensek előtt boltokba kerül. Ezekkel az árakkal befürdik a Sony,mert már olcsóbb a Samsung S7,S7 Edge, LG G5, hogy csak a Snapi 820-as eszközöket soroljam.
FullHd panel pedig már nem újdonság,és ahogy nézem ugyanaz a kameramodul lesz az X-ben X Performance-ban mint a Z5-ben. -
BloodRay
veterán
Ezek az árak megint viccesre sikeredtek...
X 200.000Ft?? A Performance meg a nevén és a processzoron kívül semmit nem fejlődött, nem is értem minek kellett kiadni azon kívül hogy elmondhassák van új modell?? -
Mill3r
tag
Aki nem ért a vashoz, bemegy az MM-be vagy a szolgáltatóhoz... jól is néz ki...meg Sony is...és megveszi.
És azért azt el kell ismerni, hogy pofás darabok (túlárazás ide vagy oda). A Veletech-en megnézegettem a X-eket tényleg ott van a szeren a design
-
iNfAntRy
senior tag
Jól néz ki a készülék, ami a képen van, viszont 220 ezer sok a Performancért. S7 190.000 körül van, ami jobb nála. Bár ez kezdőár az igaz. Majd meglátjuk mennyi lesz pontosan.
-
tomp
félisten
Most a Sony az X-et árulni akarja csak vagy esetleg eladni is?
Előbbi sikerülni fog. Utóbbi már nem nagyon ilyen árral... -
Gainka
őstag
Mire kijön az xa, addigra az a5 2016 is lemegy 100-ra és az már full hd.
-
darkpower
aktív tag
válasz
#16820480 #23 üzenetére
Megértelek, ennyit én se adnék érte... Főleg,hogy a Sony esetén már megtanultam,h a fényképezést hangsúlyozzák minden egyes flagshipnél, aztán olyan pocsék képeket csinál a telefon, hogy az hihetetlen...
Samsungot én se nagyon vennék a szoftveres hülyeségeik miatt, de ettől még a nagy közönség azt fog venni, mert azt ismerik. A lényeg,h szerintem a Samsung sokkal inkább megteheti,h ennyiért adjon egy csúcskészüléket, mint a Htc vagy a Sony, figyelembe véve az ismeretségüket és a piaci helyzetüket -
F34R
nagyúr
Mar a pletyka hireknel is kikerekedett a szemem, most hogy meglett az europai ara, elegge nevetseges szerintem.
-
törölt tag
válasz
darkpower #21 üzenetére
Igen, az S7-nek és HTC 10-nek az előnye, hogy már 1-2 hónapja kaphatók, míg ez majd csak nyáron jön. Mondjuk Samsungot én nem veszek, egyáltalán nem szimpatikusak a telefonjaik, a HTC nem lenne rossz FHD kijelzővel, így egy kicsit az is sok. Igazából hardveresen pont olyan lenne jó, mint az X performance, méretben és külsőleg is bejön, csak ennyit én nem adok telefonért. Majd talán kicsit bezuhan az ára őszre-télre.
-
Fejvadi
nagyúr
Kicsit drágállom a vas tudásához képest.
-
darkpower
aktív tag
válasz
#16820480 #19 üzenetére
Szerintem a 225k is eléggé elrugaszkodott. A htc 10 hasonló áron van, de ott már évek óta tudjuk, hogy mennyire sikerül nekik piacképes árat belőni a telefonjaikra. A s7 valamivel olcsóbb, ráadásul a samsung ismert és vásárolt márka, a Sony ennyire nem áll jól.
Szóval ha eladni is akarnak, nem ártana jobb ajánlatot letenni az asztalra, ha már esélytelen az,h olyan marketinget nyomjanak, mint a samsung.
És akkor azt még nem is vettük figyelembe, hogy az x performance pl 2 hónap múlva jelenik meg, addigra hol lesznek már a fentebb említett árak..
X means expensive -
törölt tag
Hát, inkább a 80 - 130 - 180 lenne elfogadható, bár a 225 nem annyira vészes a konkurencia csúcsmodelljeihez képest. A középső ára van legiknább elszállva. Nem baj, lehet majd tovább nézegetni a cégnél a csökkenő bevételt, zuhanó eladási statisztikákat, és értetlenkedni, hogy de miért...?
-
kortic
tag
Az XA-nak elfogadható, de az X-nek tényleg túlzó az árazása
-
darvinya
titán
Az X itt szorzót jelent??
Sony ide vagy oda, ezeket jól túl árazták 30-60eFt-tal. -
fornettisuti
veterán
sony-nál még mindig április elseje van?
-
batai15
félisten
Mennyi??? Ezeknek elment az eszük? S650 gépért ennyi?
-
blagolf
senior tag
Eddig mindig a Compact volt jobb a nagytestvérnél. Most úgy látom ez megszakad. Nagyon nagyon szomorú!
-
Beri78
őstag
szokásos árazás - nincs itt semmi látnivaló
-
pit stop
addikt
X ára hogy jött ki még mindig nem értem...
-
oszi666
őstag
Jah nekem is az tűnt fel. 200k lol. Ezerszer inkább egy tavaly-tavalyelőtti csúcsmodell használtan 100k-ért. De nekem az xperia preformance-nál sem tetszik, hogy "csak" 3gb ram van benne. Ha már csúcsmodell, és snap820 akkor legyen már az 4gb ram főleg 230 000 Ft-ért. Valahogy nem állja meg a helyét az "1-2-3gb mindenre bőven elég". Ezt mindig ellövik, amikor történik egy ilyen ugrás, hogy na de mostmár ez TÉNYLEG mindenre elég lesz. Nem elég, ahogy fejlődik a droid úgy kell egyre több és több. Több RAMot a népnek!!!!
-
ctvagyok
őstag
Az X performance nem is indul nagyon drágán. Azt hittem lesz vagy 250k. A többi felejtős...
-
Fkris
őstag
Vagy elírás, vagy viccnek is rossz az a 199 ezer forintos snapi 650....
-
janeszgol
félisten
Meglátjuk mit tud ennyiért. Ja és hogy a szolgáltatóknál mennyibe fog fájni.
(Ennyiért S7 is van. Olcsóbban meg G5, P9.) -
zozzo72
aktív tag
Nem is rossz ár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest