- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most meddig tart felrakni a Gimp-et, pidgin-t? 4 kattintás?
Nem azt mondtam, hogy sok időbe kerül feltelepíteni a megfelelő alkalmazásokat. Csupán megemlítettem, hogy bizonyos alapfunkciók esetében visszalépés történt.
UI: Szerintem a csilivil GUI és mindenféle közösségi alkalmazások helyett inkább a stabilitásra és a memóriahasznűlatra kéne rágyúrniuk, mert ott jócskén van mit fejlődni. A melóhelyen 9.10-est használ az egész fejlesztőcsapat, és bizony nem kevés gondunk volt ilyen téren: beragadó folyamatok, fagyások, rossz memóriagazdálkodás. Talán ha nem csak a külcsínt vennék át az OS X-től, még lehetne is belőle valami. De míg a MacBook-omat 1 év alatt nem sikerült még rendesen lefagyasztanom, az Ubuntus munkahelyi gépek esetében ez hetente egyszer előfordul legalább egyikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest