- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
válasz
Viktor0610 #19 üzenetére
Ez így van. Alapesetben a JAVA alkalmazások nem érik el a fájlrendszert. Ezen segít az új Opera Mini 4.1, mely kihasználja a JSR-75 ezen lehetőségeit, így fel is letölteni is képes fájlokat. Persze csak akkor, ha az adott készülék támogatja azt, és az alkalmazás megfelelő digitális aláírással is rendelkezik.
-
(An)Dante
őstag
Akkor itt valami más gebasz lehet. Mindenesetre írtam egy levelet az Opera Software-nek, hogy mi lehet a gáz. Újabb Sony Ericsson telefonokon láttam már működni és tényleg megy a dolog. Alapvetően nekem is csak a kép letöltésekor való kiugrás és a fájl feltöltés hiánya okoz gondot.
A Nokia saját böngészője biztosan nagyon jó alkotás, kár hogy csak az Nseries modellek szoftverét tudják frissíteni. A 6290-hez megjelenése óta nincs új szoft így a böngészője is egy rakás.. Időnként lefagy, kilép és persze az sem mindegy, hogy fél megát vagy pár kbyte adatot tölt-e le a program, és iaz 5 GB-os csomagok miatt nem is a letöltés költsége, hanem a sebessége miatt..
-
(An)Dante
őstag
Hmmm.. Nekem a Nokia 6290-en sehogy sem siekrült rábírnom, hogy elérje a fájlrendszert, pedig a JSR-75 elérhető. Egyáltalán nincsenek oylan menüpontok, ahol weobldalt vagy képet tudnék letölteni. Valakinek más sikerült életet lehelni bele 6290-nel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest