Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez így van. Alapesetben a JAVA alkalmazások nem érik el a fájlrendszert. Ezen segít az új Opera Mini 4.1, mely kihasználja a JSR-75 ezen lehetőségeit, így fel is letölteni is képes fájlokat. Persze csak akkor, ha az adott készülék támogatja azt, és az alkalmazás megfelelő digitális aláírással is rendelkezik.
-
(An)Dante
őstag
Akkor itt valami más gebasz lehet. Mindenesetre írtam egy levelet az Opera Software-nek, hogy mi lehet a gáz. Újabb Sony Ericsson telefonokon láttam már működni és tényleg megy a dolog. Alapvetően nekem is csak a kép letöltésekor való kiugrás és a fájl feltöltés hiánya okoz gondot.
A Nokia saját böngészője biztosan nagyon jó alkotás, kár hogy csak az Nseries modellek szoftverét tudják frissíteni. A 6290-hez megjelenése óta nincs új szoft így a böngészője is egy rakás.. Időnként lefagy, kilép és persze az sem mindegy, hogy fél megát vagy pár kbyte adatot tölt-e le a program, és iaz 5 GB-os csomagok miatt nem is a letöltés költsége, hanem a sebessége miatt..
-
(An)Dante
őstag
Hmmm.. Nekem a Nokia 6290-en sehogy sem siekrült rábírnom, hogy elérje a fájlrendszert, pedig a JSR-75 elérhető. Egyáltalán nincsenek oylan menüpontok, ahol weobldalt vagy képet tudnék letölteni. Valakinek más sikerült életet lehelni bele 6290-nel?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Peugeot, Citroën topik
- Horgász topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest