- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Ahogy Emvy is írta, Mapfactor Navigator. Egy régebbi, kibelezett-lebutított Tomtom, amihez vagy vehetsz Tomtom térképeket, vagy választhatod az ingyenes de kevésbé pontos / részletes OSM-t -- én is ezzel használom. A kisebb-nagyobb városokban jó, de pl. van, hogy falvak utcái, vagy akár a teljes falu hiányzik belőle. Csak akkor szoktam elővenni, ha már eltévedtem, mert motoron használom, inkább az utat és a táblákat figyelem; de beutaztam már a környező országokat, mindenhonnan megkerültem, ott nem volt vele gondom. Távol-Keleten már egy kicsit hiányosabb volt. Meg egy kissé nyakatekert, hogy néhány országban előbb megye szerint kell szűkíteni, arról meg fogalmam sincs...
-
.mf
veterán
-
.mf
veterán
Nesze semmi, fogd meg jól. Köszönjük
emesegugliMaradok továbbra is a Navigatornál, ha ingyenes offline térkép + hang-navigáció kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest