- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Nem lehet, valahogy kitrükközni, hogy itthon is menjen az offline cache? Régen volt rá megoldás, de most már nem működik.
-
Toth_Jani
őstag
Egyáltalán ezt mikor kapcsolták ki?
Mert a térképmentés lehetősége az Androidban régóta benne van, egy hátránya van, csak több 10 négyzetkilométernyi területet ment el ezért több Mega a részlet mérete.
És tényleg kikapcsolták, 1 éve még működött. -
hemaka
nagyúr
Az Apple blog beszámolója szerint sajnos a szolgáltatás Magyarországon nem elérhető.
Bahaha, köszi...
-
a2d2
addikt
dajkopali te itt élsz köztünk e-világban?
Az előbb az UHD-s operaközvetítés most meg ez.Persze lehet hogy kint csücsülsz amcsiban és épp a samsung UHD televíziódat nézed, akkor bocsi.
-
törölt tag
Röviden azt mondanám, hogy azért, mert hülyék! Mivel a Google autó már Magyarország igen túlnyomó részét bejárta és azt 3D-ben szépen lehet kukkolni, így passz!
Amúgy az offline térképet valóban a Nokia oldotta meg értelmesen. Vélelmezem, hogy a Google épp azért, hogy legyen a mobilszolgáltatóknak lecsengő jutaléka, így online használathoz köti a térképet. Ugyanakkor az offline lehetőséggel kicsit ad is, de jelenleg ez inkább a nem sokat ér kategóriába sorolandó.
Talán idővel rájönnek, hogy a Maps használatának elején kellene rákérdezni, hogy melyik ország térképét kívánja az ember használni?! Mert pl., ha én csak MO-t vagy a dajcsokat óhajtom bejárni, akkor engem sem Izrael, se Japán és társai nem érdekelnek. -
.mf
veterán
Ahogy Emvy is írta, Mapfactor Navigator. Egy régebbi, kibelezett-lebutított Tomtom, amihez vagy vehetsz Tomtom térképeket, vagy választhatod az ingyenes de kevésbé pontos / részletes OSM-t -- én is ezzel használom. A kisebb-nagyobb városokban jó, de pl. van, hogy falvak utcái, vagy akár a teljes falu hiányzik belőle. Csak akkor szoktam elővenni, ha már eltévedtem, mert motoron használom, inkább az utat és a táblákat figyelem; de beutaztam már a környező országokat, mindenhonnan megkerültem, ott nem volt vele gondom. Távol-Keleten már egy kicsit hiányosabb volt. Meg egy kissé nyakatekert, hogy néhány országban előbb megye szerint kell szűkíteni, arról meg fogalmam sincs...
-
törölt tag
A régiós elosztás miatt. Sajnos olyan, hogy egységes már nincs...
Ez telefonoknál mókás, amikor a tied frissül, mert EU-s, a haverodé meg nem, mert valami isztambuli behozatalból szerezte. Holott a régióeltérésen kívül semmi más eltérés nincs a két készülék között!
Nagyon régóta nincs olyan, hogy "egységes". -
HThomas
őstag
"sajnos a szolgáltatás Magyarországon nem elérhető"
Ez miért van? -
törölt tag
-
Necc
addikt
Pedig mar nagyon regota lehet menteni offline terkepreszletet, kesobb kivette ezt a lehetoseget a google, majd most megint visszarakta.
Sajnos mindketto eszkozomon egyelore csak a 7.7 -es verzio van, amibol meg hianyzik ez a spanyol viasz funkcio, mindenesetre az egykori sugo igy ismet aktualissa valik
-
Nekem nem működik a szolgáltatás se iOS, se Android alatt ("térképrész nem érhető el").
-
.mf
veterán
-
Tomy Yayo
senior tag
Ez a megoldás viszont már jó ideje nem működik, csak bizonyos régiókban. Itthon pl. nagyon régóta nem tudok lementeni térképrészleteket, mindig azt kapom, hogy nem engedélyezett a régiómban.
Nem értem, hogy ha a Nokia/MS tud korlátlan ideig és offline is használható térképet adni a telefonjaival, akkor ez miért jelent olyan nagy áldozatot a Google-nek?
-
Necc
addikt
Ezt most csak en nem ertem? Spanyol viasz? Mar volt terkep-reszletek mentesere lehetoseg korabban is, hasznaltam is anno, de azon offline navigalni vagy keresni tovabbra se lehetett, most mi ebben az ujdonsag akkor?
-
.mf
veterán
Nesze semmi, fogd meg jól. Köszönjük
emesegugliMaradok továbbra is a Navigatornál, ha ingyenes offline térkép + hang-navigáció kell.
-
mi az oka a 30 napos megkötésnek?
amúgy rohadt koncepciótlan, hogy a My Maps-et nem is olyan régen kiszedték a Maps-ből és átment a külön alkalmazás Maps Engine-be, erre meg a sokkal kisebb célközönségű Uber bekerül a Maps-be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest