- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Touch-ko
őstag
En 10 eve hasznalok iTunes-t, iOS (akkoriban meg iPhone OS volt a neve) eszkozt 7 eve, 1.1.3 volt a legregibb verzio amit hasznaltam. Soha nem tapasztaltam ilyet! Nem csak en, de a tobbiek sem a forumon es szemelyes kornyezetemben sem fordult meg ilyen elo.
Nem biztos, hogy az iTunes a gagyiMindegy, segitek megoldani a gondot:
Az iTunes-ba a az iTunes Store fulre klikkelve, majd alul lesz a FEATURES-nel egy ilyen: `Purchased` Klikk ra! Ott lesz egy teteles lista, amit TE valaha megvasaroltal az adott Account-tal.Az ikonokon (coverflow) lesz jobb oldalon felul egy kis felhocske. Arra kattintva le tudod tolteni oket.
Ezt ugyanugy meg tudod tenni az iOS eszkozodon is, amirol hianyoznak a megvasarolt zeneszamok.Ha csinaltal elotte backup-ot akkor probald meg onnan vissza tudod tolteni az egesz mentest!
Ha nem megy irj es segitek.
-
Ó dehogynem. Más accal vetted meg régebben, és használtad, mint amivel a frissítés után bejelentkeztél, vagy csak szimplán újra be kell állítani. A Settings->Sounds->Ringtone menüben ott kell lennie az összes megvett csengőhangnak. Ha nincs, akkor jobb felső sarokban ott a Store gomb, ahol van egy Purchased menüpont. Olyanról még csak soha nem is hallottam, hogy az Apple elveszi a már megvásárolt dolgokat (már csak azért is, mert a megvásárolt dolgok account, nem pedig készülékfüggőek, szóval a frissítésnek semmi köze sincs hozzá).
-
Ez user error lesz, mivel ilyenről még soha nem is hallottam.
Egyébként nem értem az iOS 8 (és 7) körüli hisztit. Az eddigi összes iOS lassú volt a kifutó szériákon. A gond inkább az lehetett, hogy rengetegen megragadtak az i4 és i4s készüléken, míg korábban azért nagyobb hajlandóságuk volt az embereknek a váltásra. Igaz, azóta nagyon el is szálltak a szolgáltatók az árakkal, arányaiban nézve sokkal drágább most egy új iPhone, mint három éve volt.
Az iOS 7-et inkább a flat design miatt szidták - nekem is jobban bejött a korábbi kinézet, nem beszélve az i4s-en tapasztalható folyamatosságról, de összességében megérte beáldozni a plusz funkciókra. Az iOS 8 esetében más a dolog, semmi olyat nem tud nyújtani, amire nekem szükségsem lenne, így nem is erőltetem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest