- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Tigerclaw #46 üzenetére
Jah, nemelyik biztos nem. En iBooks es FB Appokat toltottem le par hete az iPAd1-re
Meg mukodtek vele.
Egyertelmuen nem fognak verzioszamban lejjebb menni de ez szerintem is fejleszto valogatja, A 7.0 pl az Apple otlete volt tavaly, hogy az osszes elerheto app az AppStore-ban megkapja a minimal design-t amit az iOS7-tel az Apple mutatott be. Azt hiszem februar volt a hatarido, hogy addig kellett egy update-et csinalni, ami az iOS7 UI-val egysegesse teszi az alkalmazasokat.Amugy mar tavaly nem nagyon volt pl 3.1.3-ra elerheto app. en mar a vegen ugy kerestem ra, hogy a keresobe beirtam: `3.1.3`. Majd kiadta azokat az appokat amik ezen a verzion futottak
Ezek kozul tudtam valogatni, amit erdemesnek tartottam feltettem az iTouch2-re .Talaltam kb. 1-2 olyat ami futott rajta...
Valoban szopas de igy kevesebb dolguk van a fejlesztoknek es az uj appokra tudnak koncentralni.
-
Touch-ko
őstag
En 10 eve hasznalok iTunes-t, iOS (akkoriban meg iPhone OS volt a neve) eszkozt 7 eve, 1.1.3 volt a legregibb verzio amit hasznaltam. Soha nem tapasztaltam ilyet! Nem csak en, de a tobbiek sem a forumon es szemelyes kornyezetemben sem fordult meg ilyen elo.
Nem biztos, hogy az iTunes a gagyiMindegy, segitek megoldani a gondot:
Az iTunes-ba a az iTunes Store fulre klikkelve, majd alul lesz a FEATURES-nel egy ilyen: `Purchased` Klikk ra! Ott lesz egy teteles lista, amit TE valaha megvasaroltal az adott Account-tal.Az ikonokon (coverflow) lesz jobb oldalon felul egy kis felhocske. Arra kattintva le tudod tolteni oket.
Ezt ugyanugy meg tudod tenni az iOS eszkozodon is, amirol hianyoznak a megvasarolt zeneszamok.Ha csinaltal elotte backup-ot akkor probald meg onnan vissza tudod tolteni az egesz mentest!
Ha nem megy irj es segitek.
-
Touch-ko
őstag
Olvastam, hogy iPone 4S gyorsabb lesz tole. Pont ezt orvosolja ez az update egy reszben. Az iPad3 is gyorsabb lett erezhetoen.
iPhone 5S es 6-on semmi valtozas, iPad Air es Mini2-n szinten semmi erdemleges gyorsulas nem tortent. iPhone5-re meg nem tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged