- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
BusinessGuy #38 üzenetére
Idézem mit írtál előbb: "XT agyon húzva is bő 5-10%-al lassabb mint egy 2070 super", "5700XT alig 1-2%-al gyorsabb a sima 2070-nél"
Az 5700XT OC nélkül 6-7%-kal gyengébb a 2070 Supernél, OC-val pedig hozza a stock 2070S szintjét, ez szerintem eléggé 2070S teljesítményszint. Soha nem lesz két olyan kártyád két különböző cégtől ugyanabban a teljesítménykategóriában, amelyek ugyanúgy teljesítenek.
Egyébként itt egy októberi teszt, itt is ugyanaz a helyzet, mint az augusztusiban: [link]le van írva hogy 5-10% teljesítmény a 2070 super javára és az is inkább azért "csak" ennyi mert van 20-ból 1-2 játék amiben tudja magát tartani az XT.
Ezen nem értem miért akadsz fent folyton, hogy van olyan játék, ahol az 5700XT behozza a 2070S-et vegy esetleg meg is előzi picit.
Ugyanarról beszélünk mindketten, de te úgy állítod be a 2070S-t, mintha az egy teljesítményszinttel feljebb lenne, pedig nagyon nem.
Én pedig azt sehol sem mondtam, hogy a 2070S ne lenne egy picit erősebb. A 2070S picit erősebb, az RX 5700XT meg jobb ár/érték arányban, ennyi. -
füles_
őstag
válasz
BusinessGuy #36 üzenetére
Augusztus vége nem volt olyan régen, 1.5 hónapja. És az idő múlásával az AMD driverek is gyorsultak. Itt van még egy teszt augusztus végéről: [link]
Én nem azt látom, hogy az RTX 2070 Super hű de gyorsabb lenne. -
füles_
őstag
válasz
BusinessGuy #34 üzenetére
Ha custom vs. custom kártyákat nézünk, akkor 6%-kal lassabb az 5700XT, mint a 2070 Super 1440p-ben 37 játék átlagát nézve: [link]
A 2070-nel inkább az RX 5700 van pariban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest