Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
a részleteket nemtudom, ami a tuti, hogy az ubi 10.10 is magyar lett mikor kiváklasztottam

-
Vladi
nagyúr
DVD-n rajta van a magyar nyelv. Ha kiválasztod a telepítőben, akkor automatikusan telepíti.
A live cd-ken nincs. Akkor utólag kell telepíteni.A fordítást a csomagok esetében a globális közösség végzi. (Firefox pl.) Amit fedorában honosítani kell, az a disztró specifikus alkalmazások (tipikusan a system-config cuccok) a doksik és a weboldalak. A fordító csapat már azért gyarapodott, bár még mindig kicsi és passzív.

Viszont dolgozott nálunk kami is, úgyhogy alakul azért.
-
Vladi
nagyúr
1. Ezt olvasod, vársz.
2. Használsz. xorg-ati drivert.
3. Nem használsz fedorát.Még valaki valamit?

-
Vladi
nagyúr
Nem, Vladi még a 12-vel tököl.

(#4) maláj
(#7) -Zeratul-
Milyen témában? sys-admin.hu -t ismered?

-
alamuszi
senior tag
Nem tudok ebben segíteni az én egyik gépemben intel X4500 van azzal megy, a másikban Nvidia 8600 azzal is, a harmadikban I x3100 azzal is megy. Szóval nem próbáltam Radeonnal.
-
ntomka
nagyúr
Ah, ja, csak az fglrx nem.
Vagyis de, mert szépen feltelepült, szerinte minden ok, még az xorg.conf-ot is megszerkesztette ahogy kell. Újraindít, hát nem megy. Google a barátom, radeon.modeset, initramfs rebuild, stb, de ugyanaz az eredmény. Pedig mennie kéne, szóval csak én csinálok valamit rosszul, de mit? 
-
alamuszi
senior tag
Feldobtam tegnap délben virtualboxra, Este meg élesben is feldobtam, eddig atomstabil. Pedig van rajta egy kevés progi (úgy 30). Szóval na végre itt van. Csak azt sajnálom, hogy pl itt is ilyen felesben utalnak rá és csá, ráadásul tegnap megjelent furcsa na mindegy is, az a lényeg hogy jól sikerült a cucc.
(#1) Kendek
Megy rajta.
-
bpx
őstag
nahát, jó tudni
teljesen véletlenül töltöttem le és próbáltam ki délelőtt: RHEL-t nézegettem, aztán valahogy elkalandoztam a Fedora-ra
célzottan kerestem egy adott témában leírásokat hozzá, aztán néztem is nagyot, hogy sehol semmi
-
maláj
addikt
leszedtem de nincs lemezem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
attila9988
üzenetére
Hát, akkor majd megpróbálom megint, talán jó lesz. A bétát néztem, az nem indult el, szóval sok reményem nincsen. Nem tudom, hogy nálad hogyan ment akkor, mert én kipróbáltam mindenféle beállítást is, de betöltés közben megállt mindig. Mondjuk gugliban rákeresve, nem csak nálam nem megy, hanem még mások is panaszkodnak rá.
-
Valakinek van már olyan tapasztalata, hogy VirtualBoxban megy-e? Mert múltkor sem ment és ennek a béta kiadása sem. Most igazából komolyan használni nem akarnám, szóval csak virtuális gépre telepíteném, de ez problémás így.
Vladi, Te felraktad már?

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)