- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Hasonlóan gondolom rólad, ami a fogaidat illeti. Nem igazán érdekel milyen ember vagy, mert Te sem tudod honnan jutottam el arra a szintre ahol jelen pillanatban élek.
Látom egy este nem volt elég hogy értelmezd mit is akartam mondani, nem más anyagi helyzetén példálóztam, főleg nem poénkodtam, csak volt valaki, jelen esetben TE, aki folyamatosan kiforgatta a szavaimat. Nem kötöm az ebet a karóhoz, sőt, annyit veszek észre hogy egy szinten leragadva, folyamatosan csak a hülyeségedet próbálod bizonygatni mindenki előtt.
Látom, érzékenyen érintett a dolog, remélem az érzékeny lelkivilágod helyrejön rövid időn belül, és tovább tudsz lépni ezen a szörnyű megpróbáltatáson.
Amennyiben szükséged van rá javasolhatok orvost is, csak keress nyugodtan.Akármennyire is suttyónak tartasz, a hozzászólásaidból egyéb sem jön le, csak az hogy a parasztkodáson kívül, és más negatív megítélésén kívül másra sem vagy jó.
Amennyiben neked az az élvezet hogy kipécézel valakit, és mint nagy védelmező a konzolos társadalom élére akarsz állni, olyan alapokra építkezve ami gyakorlatilag csak a Te értetlenségedet tükrözi és a leírtak lényegét nem értve csak hőbörögsz, sok sikert kívánok Neked, remélem ez boldoggá teszi az életed. -
kriszpontaz
veterán
Veled meg csak annyi hogy nem bírsz leszakadni a témáról... a lényege a dolognak az hogy 12 és 15 között már nem nagy különbség van,de az is sok, főleg ha azt nézed hogy ha vársz, abból a különbségből már +1 játékot veszel.
A példálózást meg idézgetést meg befejezhetnéd.
A pénzfa meg egy hülye példa volt, poénnak szántam, de vedd vérkomolyan, és szaladj jelents fel rágalmazásért.
-
kriszpontaz
veterán
Tök mindegy, egy véleményt mondtam el, ha nem tetszik, nem muszáj vissza kommentelni. Úgy látom megint belefutottam személyedben egy olyan emberbe aki csak oltogatni tud. Valahogy nem vettem észre hogy én valamilyen szinten is minősítettelek volna Téged, de ez legyen akkor az egyéni érdemed. Nem apuci fizetéséből élek ha már ennyire kihegyezted a dolgot, nincs szükségem rá hogy eltartsanak, lehet hogy köztünk is van pár év különbség az én javamra és semmi szükségem rá hogy más pénzével dobálózzak, mint egyesek akik - legyenek szerencsések - olyan környezetbe születtek.
A gondolkodásomról....inkább kivárom a steames leárazásokat, és akkor veszek valamit, és akkor nyugodt szívvel tudok rá ha nem jött be amit megvettem.
Én az irreálisan magas új játék árakról beszéltem, de köss csak bele nyugodtan!!!
Erről nem nyitok vitát, ezt a dolgot is ezzel zárom.
-
kriszpontaz
veterán
Az a helyzet mostanában hogy kikoptak a demo játékok a köztudatból, mondhatnám úgy is hogy a játékgyártóknál nem divat kiadni. Lehet hogy Xboxra és Ps3-ra le lehet tölteni, de pc-re például mondhatni egyet sem. Nos, ha valami elő látásra jól is néz ki, és netalán megveszed 12-15 ért, és utána fél óra játék múlva azt mondod hogy ez egy rakás sz@r, akkor szívhatod a fogad hogy ennyit kiadtál érte....úgy már fájhat a feje az embernek miatta, míg ha mondjuk 2,5-4 körül lennének az új játékok, hidd el, nem töltenék ökörszámra, főleg ha valakinek a multi is számít....és persze ha zsákbamacskát veszel, nem főne az agyad miatta.....
Hidd el gondolkodom, mert fizetésből élek.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest