- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gida008
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám, ezzel a 3.30-as verzióval... Nos, ma reggel be kapcsoltam a ps-t, minden jól ment, aztán később megint csak úgy döntöttem játszok egy kicsit. Amikor át kapcsoltam HDMI-re, ( egyébként a monitoromhoz van kötve a ps ) akkor nem láttam képet. Dugdosgattam, hát ha valami kihúzódott, majd hosszas szenvedés után, egy olyan képet kaptam, hogy USB-ről kapcsoljam be a ps kontrolleljét. Aztán a 3.30-as verzióról írt, hogy újra kell installálnom a rendszert. Írta azt is, hogy nyomjam meg egyszerre a START és a SELECT gombot. Ekkor checking-elt, majd visszadobott megint egy üzenettel, hogy nem jó a verzióm és stb, nem tudtam teljesen le fordítani. Egyszerűen nem értem az egészet, semmi menü-m nem volt. Mindenki írja, hogy neki milyen jó sikerült, nem értem ismerősömnek nem írt semmit, nem is az a verziója van, simán be engedte. Aki tud segíteni kérem írjon! A Sony magyarországot is kerestem már, nem vettél fel a telefont.
-
Zigur
senior tag
Azárt nem csak ennyi van ebben az update-ben, egy új eula-t is alá kell írni hozzá. Az új eula-ban már rögzítik hogy bármikor változtathatják a géped online, a firmware-t is és bármi mást ami a gépeden és nem copyrightos... ö... lol.
http://www.thinq.co.uk/news/2010/4/22/sony-can-update-ps3-firmware-without-asking/
-
-
Akos96
senior tag
Nálam minden jó. Metal Gear Online megy -> Semmi probléma.
-
Siera
senior tag
HÁÁ!!! MEGY A ZENE A HÁTTÉRBEN JÁTÉK KÖZBEN IS !
VÉGRE(sorry,lehet,hogy már korábban betették ezt,de nekem csak most tünt fel...
)
-
Def26
félisten
Működik rendesen a gépetek.
-
h-yle
addikt
Most ez 3D XMB-t jelent, vagy már alkalmazás is van ami támogatja?
-
Szerintem ez fontosabb/jobb mint a Linux támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged