Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz hackeeeee #6 üzenetére

Én is végigtoltam annó még az elsőt...de ez azért más.Inkább egyfajta remake,de túl sokban lett más.
    A multi meg végülis alap...amiben nem egymás ellen(de egy egyedi játéknál üvölt,hogy kellene!),ott tegyenek be coopot...de kihagyni minden formában bűn,számomra ez is hozza láttatlanban a leértékelést.Főleg egy lineár csőgémnél,tulajdonképp tökmindegy,mit,hogyan ad elő.Akkoris max.2 végigjátszás,2x5 óra.Ráadásul a multi nélkül nem is hajt semmi,hogy nekem ez MOST kell.Most megveszem a Doomot,mert az elérte a lélektani árhatárom,mire végzek azzal+kis multi,ez is el fogja.Sajnos ez van.Moziba se megyek semmiféle überfilmre premierkor 5ezeré',ha 1 hét múlva ezeröccáz lesz...Szerencsére oda még nem gyűrűzött be különösebben ez a dolog.PC-n viszont mióta egyre pénztárcaharapósabb a hardver és 16K egy új játék,és még csak el se adható...Konzolon én is első soros lennék,aztán 2 hét múlva -1000,jöhet a kövi premiergém.Ha tetszett,mire megint ráizgulok,addigra olcsó lesz,mehet a polcra véglegesbe.
    Egyébként PC-n se rossz dolog az Origin Access,az elő is van fizetve.De meg sincs véve,ami abban van...

Új hozzászólás Aktív témák