- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én is végigtoltam annó még az elsőt...de ez azért más.Inkább egyfajta remake,de túl sokban lett más.
A multi meg végülis alap...amiben nem egymás ellen(de egy egyedi játéknál üvölt,hogy kellene!),ott tegyenek be coopot...de kihagyni minden formában bűn,számomra ez is hozza láttatlanban a leértékelést.Főleg egy lineár csőgémnél,tulajdonképp tökmindegy,mit,hogyan ad elő.Akkoris max.2 végigjátszás,2x5 óra.Ráadásul a multi nélkül nem is hajt semmi,hogy nekem ez MOST kell.Most megveszem a Doomot,mert az elérte a lélektani árhatárom,mire végzek azzal+kis multi,ez is el fogja.Sajnos ez van.Moziba se megyek semmiféle überfilmre premierkor 5ezeré',ha 1 hét múlva ezeröccáz lesz...Szerencsére oda még nem gyűrűzött be különösebben ez a dolog.PC-n viszont mióta egyre pénztárcaharapósabb a hardver és 16K egy új játék,és még csak el se adható...Konzolon én is első soros lennék,aztán 2 hét múlva -1000,jöhet a kövi premiergém.Ha tetszett,mire megint ráizgulok,addigra olcsó lesz,mehet a polcra véglegesbe.
Egyébként PC-n se rossz dolog az Origin Access,az elő is van fizetve.De meg sincs véve,ami abban van... -
BandiHUN
veterán
Jól néz ki...csak kár,hogy multi nemigen lesz...
Így kénytelen az ember kivárni az olcsósodást,lásd mint Doom,ami teljesen barátságos már 15$-ért.De többet,főleg PC-n,eladhatatlanul egy single gém nem ér.Szép,jó,de láttunk már ilyet,túl sok a dezsavű-érzés,mit hol látott már az ember.A Doom sokkal egyénibb.És ott azért PC-n is van egy hellyel-közzel használható multi,ami sajna már kis platformunkon annyit takar,hogy páran azért játsszák...
Én mindenesetre ha nem rontják el az optimalizálást,egy ákcijós 9.99 dodóba benevezek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest