- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AsakuraDave #43 üzenetére
Amúgy így jobban megnézve az oriic által posztolt képeket igazatok van, miért nem tudtak a főbb karakterek textúráin többet dolgozni?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs rá grafikusuk, akik szépen ki tudnák dolgozni a a főbb arcokat legalább, ha modderek ennél többre képesek. Egy legendás Rockstartól azért az ember tényleg többet várna...
Sőt, épp találtam egy modot, ahol a modder AI-val skálázta fel a textúrákat és a képek alapján majd ki akarom próbálni: AI Enhanced Textures for Vice City
-
30z.Samu
titán
válasz
Fitzgerald #47 üzenetére
Vagy azoknak esetleg, akiknek nincs PC-jük, de pótolnák valahogy. De ahogy írod, egy 50%-os leárazás ráférne. Engem személy szerint érdekelne is ennyiért, mert a 3 speciel Nekem kimaradt, a másik kettővel játszottam ugyan, de sose vittem végig.
-
Fitzgerald
veterán
A maga idejében mindegyik megérte az árát, de már a San Andreas is 17 éves, a GTA III meg 20...
Egy kis grafikai ráncfelvarrás abszolút nem éri meg a 60 eurót, főleg mivel a játékmenet sem öregedett szépen. Ezek nem időtlen játékok, manapság inkább mobilra/tabletre valók, és már ott is elérhetőek vagy 8-10 éve...
Akinek megvannak pécére, annak meg tök felesleges egyáltalán elgondolkodni rajta, természetesen nem éri meg.
25-30 eurót tartok reálisnak, és még úgy is csak a die-hard fanoknak lehet érdekes szerintem. -
negyven2
veterán
Egyrészt ha már korábban megvetted, akkor most is le lehet tölteni, másrészt azokból csak zenéket szedtek ki. Illetve Xbox 360/PS3-ra jött ki a mobilos kiadás. Meg PS4-re a PS2-es kiadás. Xbox-on volt egyedül olyan, hogy ha megvetted a San Andreas Xbox Classic kiadást, akkor azt lecserélték arra a mobilos förtelemre ami most is elérhető (360/One/X|S).
És ugye azért így néz ki mert a motort lecserélték UE4-re.
A rosszabb hír, hogy, ezt ugyan az a csapat csinálta aki mobilos kiadásokat, és akik a X360/PS3-as változatokat is.
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #38 üzenetére
Én SX-en most játszom a San Andreas-t, de ez sem az eredeti, hanem a mobil verzió van szerintem megcsinálva valahogyan a konzolokra BC-ként. Vagy nem tudom, de nagyon béna egy-két dolog.
-
AsakuraDave
őstag
Hát ez valami retek f0s
Fortnite grafikára sikerült felturbózni őket hát kva nagy cég ez a rokkantsztár... Ennél egy mezei modder jobb grafikai modokat dob össze. Aki ezért kiad egy centet is az szerintem süllyedjen el. Ezek után egy rockstar játékot se fogok megvenni nem mintha adnának ki bármit is a GTA5 óta
(Még jó hogy a GTA5-öt is csak valami centes akcióba vettem meg, egyedül az RDR2 vettem meg tőlük komolyabb áron de ezek köpedékek ha ezt kimerik így adni)
Ha nosztalgiázni akarnék akkor inkább az eredeti verziókkal tolnám mert ez valami iszonyat nagy elcseszés lett. -
taki01
őstag
válasz
markknight #38 üzenetére
Játszhatod konzolon az eredeti részeket, csak kell szerezz egy PS2 vagy Xbox-t.
Tuti meg veszem Nintendo Switch-re első nap.
-
batman91
őstag
Ez valami borzalom, olyan mintha valami viaszfigurák lennénk a karakterek.
-
válasz
Bjørgersson #32 üzenetére
Oda igen, mert akkor Steam Decken is magaménak tudhatom a játékot.
#34 negyven2 Köszi az infót, akkor garantáltan megvárom a Steames megjelenést.
-
markknight
veterán
Elnyomták ebbe a fortnite látvány felé a gémet és ami szomorú, hogy nem lesz már alkalom konzolon az original verziókkal játszani, csak ezzel a moddolt undormánnyal. Nagyon gáz :/
-
gabo89
senior tag
Úgy néz ki, mint a Fortnite.
-
HaZsolt
őstag
Ez szerintem nagyon gáz. Mintha műanyag bábuk lennének, túl steril az egész. Nagyon szerettem a sorozat részeit, adok neki azért egy esélyt.
-
30z.Samu
titán
válasz
Bjørgersson #32 üzenetére
Gondolom a Steam-et jobban preferálja, arra értette.
-
Nem rossz, de 60 Eurót nem ér meg, pedig én nem sajnálom a pénzt régi jó játékok remastereire.
Akkora munkát azonban nem látok benne, hogy ennyit kérjenek érte. Ráadásul a Rockstar Launcheren ennyi, Steamen nem is elérhető, ami nagy blama.
Szintén aggódom kicsit amiatt, hogy a régi játékok filmszerű színvilága megváltozott, bár ez PC-n modokkal biztos könnyen orvosolható lesz.
-
laceszgamer
addikt
Hát legalább érthető miért szedettek le annyi nem hivatalos módosítást a netről, mert simán reális konkurenciát lehetett velük ennek állítani, vagy még szebbet kihozni.
Így ez max akkor érdekel ha adják ingyen azért mert ott sorakoznak az eredeti kiadások Steamen, de ugye ez szinte kizárt, vagy majd valamikor leárazva olyan 15 euro körül, bár akkor is leginkább csak mert van bennük egy rakat achievement, azokkal meg szeretek elszórakozni.
Valaki említette már a Mafia-t, na arról igazán vehettek volna példát, mert ez az ide oda egy kicsit magasabb felbontású textúra egy kicsit azért kevés. -
vm93hun
aktív tag
Jobban elolvasva a hírt:
"a portolásért a Grove Street Games (Korábbi nevén a War Drum Studios) felel".Nah, akkor sok jóra ne számítsunk...
-
törölt tag
-
Peter1918HUN
tag
Némi csalódás ért. Lehet maradok a mafia definitive editionnél
Talán megvesz véve, de nagyon nem fogott meg ez a grafika. Csak halkan mondom vannak olyan modok ezekhez a játékokhoz amik jóval szebb grafikával rendelkeznek.
-
homerhamm
addikt
3 lemezes a játék?
-
-
Blitz23
tag
Nem rossz, elmegy egynek, ha feléledne a multi (csak San Andreas-ba volt? Vagy abba sem csak moddal?) 20-30 euroért talán okés.
A lemezes lesz majd érdekes, vajon az első hetekben a használtakat is megpróbálják majd a szokásos 16-17-18k körül adni? Hm.
Érdekes amúgy a pszichológia mögötte, a nosztalgia faktor + az anno hogy éreztem magam, amikor vele játszottam az amit kihasználnak szvsz. Legtöbbször a remakek-nél engem ezek fognak meg csak a legtöbbször hiába van felújítva, már elmúlt.
A Shadow of the Colossus/Demon's souls még mindig az etalon, talán az előbbinek sikerült még jobb élményt nyújtani a remake-kel, a Demon's souls ilyen szempontból nem volt nagy ugrás számomra. -
törölt tag
Nagyobb ráncfelvarrást kapott, mint gondoltam, de majd 20$ körül húzom csak be.
szerk: így hogy GP-be jön a san andreas, a másik 2 max 10$-ért lesz behúzva
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #18 üzenetére
Most már megvárom a javítást.
-
30z.Samu
titán
Ennyiért felejtős.
-
-
Ennyi pénzt számomra nem ér meg, de felkeltette a figyelmem. Nem gondoltam, hogy a grafikához ennyire hozzányúlnak, aminek örülök. A környezet tetszik nagyon, de a karakterek arca fura. Míg a főszereplők teljesen rendben vannak, mondhatni csak "HD-sítva" lettek, addig pl. Avery (0:32) úgy néz ki, mint egy 3D-s karikatúra, mintha egy rossz gumimaszk lenne a szereplő fején.
-
-
-
dreampage
aktív tag
Olcsóbb - és jövedelmezőbb - ugyanazokat a játékokat kiadni újra és újra, mint egy teljesen újat fejleszteni. Az árcédula szerintem magas, ha valóban csak a nosztalgia lenne a cél, akkor nagyjából fele ennyit érne szerintem. Hiába három játék, ezeket senki nem fogja már teljes értékű kalandként megélni. Nem mellesleg az első két részt is bele illett volna tenni a gyűjteménybe, úgy lenne teljes a csomag.
-
-
Bjørgersson
félisten
Ehhez kell GTX 970 vagy RX 570?!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
A micsoda?
Androidos portot készítő csapat csinálja, kvázi semmi extra grafikára nem számítanék az emberek helyében.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintetek drága a csomag, vagy ér ennyit a három játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- OTP Bank topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- PS4 Pro 1TB
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest