- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
válasz
Hopkins95 #109 üzenetére
sztem akkoriban a legtöbbünk még gyerek volt ( a 95-ből ítélve, ha az a születési éved), ezért fogott annyira ki rajtunk az a küldi. illetve nem nagyon voltak walkthrough videók
Volt egy másik is, amit nehéznek találtam, valami autóversenyzős volt egy narancssárga autó ellen, azzal is elvoltam
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #74 üzenetére
Ez a Definitive mod nagyon jó,felraktam mind a három GTA-ra. (III,VC,SA). Tényleg szépen megy W10/11 alatt is.
Sajnálom ezt a Trilogy,többet vártam sokkal,ennyiért biztos nem veszem meg,akkor inkább az RDR2. Legalább ezt a Trilogy csinálták volna meg az V grafikájával vagy úgy mint a Mafia 1 Definite Edition játékot.
GTA III visszatérve: MOD telepítése elött nem engedi az egérrel a kocsiban ülve a kamerát mozgatni....annó a virágbolti verzióval játszottam vele egy PIII 500Mhz gépen,64MB vagy 128MB RAM és egy S3 Savage 4 kártyával vagy lehet utána lett másikra cserélve. (Nem èrdekelt még annyira,csak menjen a játék) és az 1.0 verzió volt még,azzal a harmadik szigetre érkezés után+mentés sose töltötte be a játékot mert mindig kihagyott,ha jól tudom ez az 1.1 Patch orvosolta,de akkoriban 2001-2002 nem volt internetem....régi szép emlékek.....el is hullajtok egy könnycseppet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest