- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Metro felület a jövő, akár tetszik a többségnek, akár nem. Szerintem nem volt még arra példa, hogy egy vezető pozícióban lévő cég, személy vagy párt valaha is elismerte volna, hogy "gyerekek, sz@r, amit csináltunk", majd szépen visszavonta. Ilyen nincs.
Egyébként pedig miért kellene a laptopnál a levegőben tartani a karodat? Mint mondtam egérrel kezelnéd a gépet, a touchscreen csak "vész" esetére lenne ott - már ha ott lenne, mert szerintem még az sem kell. De egyébként már megint általánosságban beszélsz a laptopokról, míg én nem győzöm hangsúlyozni, hogy a gamer és komoly grafikai munkára való gépek kapcsán dobtam fel az elborult ötletemet, amelyeket hordozás, utazás közben nem igazán használ senki. Annyiban különböznek mindössze egy asztali masinától, hogy könnyebb őket szállítani - és hát asztali géphez hiányzik valakinek a touchpad?@ (#14) Sapphi
Kénytelen vagyok elfogadni a véleményed, mivel ilyen típusú gépet használsz, de felteszem hogy igazából még te is meglennél nélküle. Pláne amilyen ütemben terjednek a tabletek, manapság sokan már arról neteznek, a laptopot (legalábbis a komoly, nehezebb gépeket) nem veszik ölbe. -
sing1ep1ayer
őstag
Érintőkijelző esetén már valóban nem beszélhetnénk spórolásról, ellenben a Win8 kezelése rémálom helyett álom lenne - már ha nincs egered. Egyébként pedig nem általánosságban a notebookokról beszéltem, amikor a tapipad elhagyását javasoltam, hanem konkrétan erről a gamer gépről. Mindenesetre ha van itt a fórumon olyan ember, aki gamer gépet, vagy grafikára használt csúcskonfigot tapipaddal kezel, az nyugodtan szóljon hogy marhaságokat írok és igenis égető szükség van rá.
-
sing1ep1ayer
őstag
Le lehet tiltani, az én gépemen is le van tiltva, de attól még ki kell fizetni, hogy marhára nincs rá szükségem.
Egyébként egy játékos laptop nem arra való, hogy az ember hurcolássza, bár nem kizárt ez sem, de az már elég valószínűtlen, hogy valahol kézben tartva állva használják, épp ezért igazából totál felesleges rá a tapipad. Ezt bárhová is viszik, ott asztalnál dolgoznak vele, ahol meg lehet egerészni.
Az meg milyen már, hogy az egeret nem tudod bepakolni mellé? Annyira nem lehet tele a táskád.@ (#6) Duliee
Én is, ezért nem vennék sz@r egeret a gép mellé. Egy normálisabb példány akár hónapokig is bírja egy töltéssel és akár munkahelyen, akár otthon használod, mindkét esetben bedughatod tölteni, vagy elemet cserélhetsz benne. Tök jó, hogy rávilágítottál, hogy ez a gép grafikai munkára is jó, csak azt nem tudom ki végez ilyen melót tapipaddal.Ugye-ugye!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2020 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest