- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Google megérdemli a sok szart amit kap a médiától, pontosan azért, amit allergia ír feljebb, hogy ilyen balfék módon oldja meg az európai forgalmazást...
Hogy egy ekkora cég hogyan állhat ilyen szerencsétlen módon az európai forgalmazáshoz, azt egyszerűen nem tudom felfogni...
-
allergia
csendes tag
Én se vennék mást; nagyon meg vagyok elégedve a 4XL-lel, és igen, az akksinak semmi, de semmi baja nincs (köszi szuper Youtuberek.....), 6 óra SoT bármikor összejön.
Akkor leszek szarban, ha az 5XL (majd később a 6XL is) tényleg nem flagship telefon lesz, mert lövésem nincs mire válthatnék. iOS-t utálom, Samsung egy katasztrófa, kipróbáltam menet közben az OP-t (6T Mclaren...), decemberben augusztusi frissítés volt rajta, Huawei elvből nem.... nagyjából vége is a lehetőségeknek. -
allergia
csendes tag
Korábban ki lehetett játszani a Google Store-t, a németet pl. Ott volt lehetőség olyan cím megadására, ami nem német és express szállítást vállalva/fizetve, lehetett rendelni onnan is. Ez mára megszűnt....
Én évek óta Pixel-en vagyok, imádom (kamera, szoftver, szoftvertámogatás stb.), de állandóan anyázok, hogy milyen nehéz beszerezni, illetve ha bármi baja van, akkor mekkora macera a garanciát érvényesíteni (szerencsére eddig egyik Pixel-emmel sem volt baj, 2XL, 3XL, 4XL, lányomnak 3a, apámnak a régi, első XL).
De ezzel egyébként a fél világ így van. Pl: az EU-ban egy csomó országban van Google Store, de összesen 6-ban lehet telefont is venni. Nem értem a Google értékesítési stratégiáját, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest