Új hozzászólás Aktív témák
-
allergia
csendes tag
sorry ha 2x írok be, de valamiért eltűnt az előző üzenetem.... xhege, mielőtt ájfónra váltanál, sztem szerezz egyet kölcsönbe pár hétre.... kaptam egy céges ájfont (11 Pro Max) április végén.... szörnyű; minden hívás át van irányítva, a táskámban rohad egy félmilliós telefon... az akksin és a 4K/60 videón kívül egy börtön az egész (ugye az ájnónok root-olása angolul "jailbreak".... találó kifejezés).
-
allergia
csendes tag
Én se vennék mást; nagyon meg vagyok elégedve a 4XL-lel, és igen, az akksinak semmi, de semmi baja nincs (köszi szuper Youtuberek.....), 6 óra SoT bármikor összejön.
Akkor leszek szarban, ha az 5XL (majd később a 6XL is) tényleg nem flagship telefon lesz, mert lövésem nincs mire válthatnék. iOS-t utálom, Samsung egy katasztrófa, kipróbáltam menet közben az OP-t (6T Mclaren...), decemberben augusztusi frissítés volt rajta, Huawei elvből nem.... nagyjából vége is a lehetőségeknek. -
allergia
csendes tag
Korábban ki lehetett játszani a Google Store-t, a németet pl. Ott volt lehetőség olyan cím megadására, ami nem német és express szállítást vállalva/fizetve, lehetett rendelni onnan is. Ez mára megszűnt....
Én évek óta Pixel-en vagyok, imádom (kamera, szoftver, szoftvertámogatás stb.), de állandóan anyázok, hogy milyen nehéz beszerezni, illetve ha bármi baja van, akkor mekkora macera a garanciát érvényesíteni (szerencsére eddig egyik Pixel-emmel sem volt baj, 2XL, 3XL, 4XL, lányomnak 3a, apámnak a régi, első XL).
De ezzel egyébként a fél világ így van. Pl: az EU-ban egy csomó országban van Google Store, de összesen 6-ban lehet telefont is venni. Nem értem a Google értékesítési stratégiáját, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest