Mégiscsak úgy tűnik, hogy azért lesz Pixel 4a

Teljes a káosz a Google idei terveivel kapcsolatban, a Pixel 4a viszont ismét felbukkant. Ráadásul a Google saját honlapján.

Folytatásos komédiának is beillik lassan a Pixel 4a sztorija, de a Pixel 3 és Pixel 3 XL bemutatását megelőző bohóckodás után abszolút nem csodálkozunk a kialakult szituáción. Lassan kénytelenek leszünk feltételezni, hogy a Google nem véletlenül szerencsétlenkedik ennyit; készülék még nincs, nem tudjuk, mikor lesz, már, ha lesz egyáltalán, az egyetlen biztos dolog az, hogy folyamatosan erről beszél mindenki. Most éppen azért, mert a Google véletlenül rossz képet mellékelt a Nest WiFi mellé a hivatalos oldalán.

A Google hivatalos kanadai honlapján azóta már javították a hibát.
A Google hivatalos kanadai honlapján azóta már javították a hibát.

Úgy tűnik, Kanadában továbbra sincsenek a helyzet magaslatán, a Pixel 3-mal kapcsolatos anyagok is javarészt onnan szivárogtak folyamatosan. Lényeg, a lényeg, hogy a korábban erősen promózott Google Pixel 4a valószínűleg bemutatkozik valamikor még az idei évben. Az eredeti tervek szerint, ahogy a hivatalos renderen is látszik, május 12-én lett volna esedékes a középkategóriás Pixel, aztán szóba került a július 13, amiről ma már nyilvánvalóan kiderült, hogy téves információ volt, de a készülék rendere előkerül, most speciel hivatalos forrásból, úgyhogy valószínűleg azoknak lesz igazuk, akik még számolnak az eszközzel, de jelenleg sajnos valóban nem kedveznek a feltételek egy új modell bevezetéséhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés