Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
UPS itt hagyott egy drága csomagot
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
F-ECT$
titán
A Protective Case (Karbon) és Bumper Case (Karbon) között mi a különbség?
Dive ever, work never.
-
veterán
8/256 szürke berendelve karbon tokkal (a rohadtak, tavaly ez még csak 5 euró volt a kedvezmény után, most 25), prior nélkül kértem, meglátjuk, így kinek ér ide hamarabb!
-
tom_87
tag
válasz csucsu69 #563 üzenetére
Pár érték a BfS adatbázisából:
Nem a kínai gyártók értékei rosszak, hanem inkább a dél-kóreaiak "brillíroznak" ezen a területen. Az Apple értékei sem valami jók és engem még a BB is meglepett, bár azt már ma (sajnos) nem sokan használják...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
-
bajaki
őstag
Csak rászántam magam. Érkezik egy kék 8+256-os.
-
F-ECT$
titán
Lehet vásárolni. Sajnos továbbra sincs képernyővédő fólia + tok kombó.
Dive ever, work never.
-
Ma is csak korlátozott darabszámban lesz?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
LógaGéza
veterán
válasz brainticket #585 üzenetére
UPS nyomkövetést figyelem/figyeltem.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Most hívott a futár
Ha már mindenki helyzetjelentést tartNyomkövetés szerint még Prágában van. Szóval nem sokat ér...
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
bajaki
őstag
válasz CptAdamica #581 üzenetére
Jogos, marad a Paypal.
-
CptAdamica
veterán
Én külföldi oldalaknál csak paypal-al szoktam. Web-programozóként azt mondom, hogy sehol nem szabad kártyával fizetni, ahol az adott oldalon kell a kártya adatokat megadni, majd úgy továbbít a bank oldalára. Úgy már biztonságosabb, ha átdob a bank oldalára és ott adod meg az adatokat, OTP, CIB, K&H és ezek oldalán simán vállalható például.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
bajaki
őstag
Paypal-lal vagy kártyával érdemes fizetni egyébként?
-
BeastMode
őstag
válasz CptAdamica #557 üzenetére
Úgy-úgy, jöhet a debreceni kanyar minél hamarabb
-
*Mukeey*
addikt
Ahogy olvasom, többen is hamarosan tulajdonosok lesznek😎 Kiváncsian várom majd az első beszámolókat. Nekem mindig a MA fórum a mérvadó, nem holmi MKBHD meg unboxtheraphy videók☝️
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
NextError
tag
Kiszállítás dátumához mai nap van írva neked? Vagy kaptál róla emailt/smst hogy ma hozzák? Mert nálam pl 22-t írnak. Ezek a követések is elég döcögősen mennek több órás késések vannak. Amúgy szerintem sokat repülővel szállították, mert ezek az idők nem jönnek ki másképp.
-
kchris78
veterán
igen, es nemhogy annyi amennyi de van egy dc dimming funkcio ami remelhetoleg minimalisra csokkenti a villodzast. remelhetoleg ez utan tobb gyartonal is megjelenik ez a funkcio.
btw nem hiszem hogy felremertek a notebookcheckesek, egy ilyen meres kb annyi hogy racuppantod a kijelzore a merot, es mutatja a jel formajat (szinusz/negyszogetc) es a frekvenciat. Szerintem annyi hogy mas verzioju szoftver lehetett rajtuk, ezeket az aramkoroket mar szoftveresen lehet parameterezni az tuti csak mas frekvenciaval mas a szinhuseg a fogyasztas... gondolom a szinhuseg miatt nem volt eddig csak PWM, mert az elejen az amoledeket a szinarnyalatok megjelenitese miatt szidtak anno...
[ Szerkesztve ]
-
-
csucsu69
tag
válasz brainticket #564 üzenetére
-
csucsu69
tag
Nem akarom tullihegni és elrontani azok kedvét, akik megveszik, de mennyire veszélyes ez a sar?
-
veterán
válasz LógaGéza #552 üzenetére
NEPTUN kódja van meg coospace,. azzal intéz mindent. Az O365 fiókot se sikerült EDU-n keresztül intézni, csak másképp. Végülis mindegy, majd beváltom a refferal pointokat tartozékra, és problem solved.
@kerlas: "Köszi, közben megtaláltam én is, viszont úgy vélem itt akkor elmértek valamit a srácok, és a displaymate által leközölt adat (360hz) a helyes,"
Hála az égnek, már kezdtem aggódni.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz CptAdamica #560 üzenetére
Aha, minden lehet... Most már Budapestet ír, de igen érdekes a lista... Egyszerre több helyen van a csomag... 😁
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
CptAdamica
veterán
Nekem is járt ott, gondolom minden megállóban összegyűjtik a csomagot és halmozzák, hogy a lehető legtöbbet tudják egyszerre elküldeni egy adott célállomásba. Tehát teszem fel a kiindulási helyről Gorzow Wielkopolski-ból jött volna Budapestre 50 kiló szállítmány, így meg hogy átment pár állomáson már 1 tonna.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
kerlas
tag
válasz brainticket #556 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam én is, viszont úgy vélem itt akkor elmértek valamit a srácok, és a displaymate által leközölt adat (360hz) a helyes, mert egyrészről óriási öntökönlövés lenne a oneplus-ról, ha tényleg csak 122Hz-en menne a PWM, másrészről meg tele lenne a média, meg a YouTube az ezt fikázó cikkekkel.
-
SharpSA
veterán
válasz CptAdamica #557 üzenetére
Nem izgulok, csak írtam hol tart. De hogy miért vitték Kölnbe...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
brainticket
aktív tag
A notebookcheck-es tesztben írnak erről
https://www.notebookcheck.com/Test-OnePlus-7-Pro-Smartphone.420439.0.htmlAz én telóm már itt van a szomszédban Pozsonyban 🙂
-
kerlas
tag
válasz kchris78 #509 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan vetted ezt a 122Hz-s PWM-et, mert a displaymate tesztje szerint (High 90 Hz Screen Refresh Rate bekezdés) megnövelt 360Hz-es PWM-je van a panelnek.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Nekem párom egyetemista (Debreceni Egyetem), az ő nevére vettem igénybe a kedvezményt. StudentBeans-en beregisztráltam, ott ki lehet választani azt, hogy hol tanul. Ha az egyetemnek normális az IT rendszere, akkor csak annyi, hogy átdob egy oldalra, ahol be kell jelentkezned az egyetemi accounttal, és kész az ellenőrzés, vásárolhatsz is.
Valamilyen hozzáférésnek kell lennie, manapság tárgyfelvételtől kezdve vizsgajelentkezésig minden online megy..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
veterán
válasz enginev3.0 #549 üzenetére
Én úgy tudom, hogy jó középiskolás is, de még soha nem vettem így (és most se fogok). Nem szeretek hivatalos iratokat fényképezve elküldeni, annyit nem ér 30 euró (nekem). Az email cím az más, azzal simán igénybe venném.