Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gege547

tag

válasz #16939776 #16 üzenetére

Szerintem ebből nem lesz általános megoldás. Csak úgy hogy a játék motorja tudni fogja és kész. Ha jól vettem ki-a következő motorjuk tudni fogja tehát az összes olyan játék ami azt a motort tudja használhatja.

Másnak: Nem feltétlenül kell figyelni a gyártók kártyáira meg generációira. Az alap feltétel adott. DX12 kell hozzá. Én úgy tudom leképzelni ezt hogy bekapcsoláskor lefut egy benchmark ami szépen leméri a kártyák képességeit és ahhoz mérten állítja be a terhelést a kártyák között. A fejlesztés is dinamikusabb és a felhasználók is jobb eredményt kapnak.

Én special örülnék neki. Ma egy normális alaplap az már alapból több pce express csatolóval jön szóval a lap adott. Vagy ha nem is az elcseszett árazás miatt pár ezer forint többletért már lehet olyat kapni. A CPU-k elég erősek a 2 kártyához. Szerintem aki Időtálló gépet vesz az inkább rákölt egy kicsivel többet az alaplapra most és max egy egyel kisebb videokártyát vesz. Azt ha kifut a teljesítményből később csak vesz hozzá egy másik olcsóbb kártyát és így teljesítmény megint megvan és nem kellett kidobni újabb 100 ezreket video kártyáért. Arról nem is beszélve hogy így talán mind az AMD mind az Nvidia által birtokolt szabványokat ki tudja használni és nem lesz az hogy itt 20 fps el kevesebbed van mert nem zöld vagy piros kártyád van.

Érdekes lenne lemérni majd hogy 2 belépő szintű kártya mondjuk egy RX460 párosítva egy GTX1050TI-el mennyiben lenne partiban a GTX1060 és GTX 1070 es kártyákkal szemben. 1080p, 2k meg 4k ban (jó a 4k lehet overkill de a 2k még bőven játszana)

Új hozzászólás Aktív témák