- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cranberries #81 üzenetére
...és *fogadás is játszott!
-
dzsi23
addikt
válasz
Cranberries #81 üzenetére
Április 30-ig.
-
DGery
aktív tag
válasz
Cranberries #75 üzenetére
-
Sordoran
addikt
válasz
Cranberries #71 üzenetére
Végülis nem nagy különbség ha azt nézzük valóban. Annyi, hogy most a megnövelt támogatás érték miatt a régi telefon helyett veszünk egy ugyanolyat, és még így is van spórolás egy rendes 4G/5G készüléken.
-
Sordoran
addikt
válasz
Cranberries #68 üzenetére
Az rendben van, de nem mindegy hogy egy 10+ éves végét járó készülékről van szó, amit senki kézbe ne venne, vagy egy 1 éves makulátlan készülékről, amivel semmi baj. Viszont kell az ingyen pénz, tehát veszünk előbb egy ugyanolyat helyette, csak hogy kicsit tudjunk spórolni egy másik drágább készüléken.
Persze ez még csak elmélet, ha nem kell új telefon tesómnak, akkor nem fogjuk kihasználni, csak azért mert lehet. -
cicaslany86
aktív tag
válasz
Cranberries #65 üzenetére
Igen. Kereskedői oldalról tudom. Nyilván bárhol hibázhat is, vagy kommunikalhatja ki nekik máshogy a vezető, úgyhogy mindig előfordulhatnak eltérő esetek, úgymint a nem működő készülékek beszámítása, de ez a hivatalos.
-
janeszgol
félisten
válasz
Cranberries #60 üzenetére
Utóbbi kettőhöz nem tudok hozzászólni. Paraszti logikával a részletfizetés szerintem menne, mivel nincs kikötve, hogyan kell megvenned.
Az elállás pedig. Most nem tudom, hogy a netes rendelés, de bolti átvételnél jár-e egyáltalán a 14 nap. -
janeszgol
félisten
válasz
Cranberries #57 üzenetére
Csak bolti átvétel játszik pl az Emagnál, de én a neten rendeltem meg a boltba és elfogadták. Sőt én újra csomagolt készülékre lőttem el az enyémét, illetve a nővérem is olyat vett (neten rendelt bolti átvétellel, újra csomagolt).
Ott beszélgették a dolgozók egymás között, hogy lehet-e ilyet, de kiadták mindkétszer. -
beef
őstag
válasz
Cranberries #57 üzenetére
Legbiztosabb, ha felhívod az üzletet, de szerintem ha ott fizeted, akkor a számla is akkor készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest