- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cranberries #81 üzenetére
...és *fogadás is játszott!
-
dzsi23
addikt
válasz
Cranberries #81 üzenetére
Április 30-ig.
-
DGery
aktív tag
válasz
Cranberries #75 üzenetére
-
Sordoran
addikt
válasz
Cranberries #71 üzenetére
Végülis nem nagy különbség ha azt nézzük valóban. Annyi, hogy most a megnövelt támogatás érték miatt a régi telefon helyett veszünk egy ugyanolyat, és még így is van spórolás egy rendes 4G/5G készüléken.
-
Sordoran
addikt
válasz
Cranberries #68 üzenetére
Az rendben van, de nem mindegy hogy egy 10+ éves végét járó készülékről van szó, amit senki kézbe ne venne, vagy egy 1 éves makulátlan készülékről, amivel semmi baj. Viszont kell az ingyen pénz, tehát veszünk előbb egy ugyanolyat helyette, csak hogy kicsit tudjunk spórolni egy másik drágább készüléken.
Persze ez még csak elmélet, ha nem kell új telefon tesómnak, akkor nem fogjuk kihasználni, csak azért mert lehet. -
cicaslany86
aktív tag
válasz
Cranberries #65 üzenetére
Igen. Kereskedői oldalról tudom. Nyilván bárhol hibázhat is, vagy kommunikalhatja ki nekik máshogy a vezető, úgyhogy mindig előfordulhatnak eltérő esetek, úgymint a nem működő készülékek beszámítása, de ez a hivatalos.
-
janeszgol
félisten
válasz
Cranberries #60 üzenetére
Utóbbi kettőhöz nem tudok hozzászólni. Paraszti logikával a részletfizetés szerintem menne, mivel nincs kikötve, hogyan kell megvenned.
Az elállás pedig. Most nem tudom, hogy a netes rendelés, de bolti átvételnél jár-e egyáltalán a 14 nap. -
janeszgol
félisten
válasz
Cranberries #57 üzenetére
Csak bolti átvétel játszik pl az Emagnál, de én a neten rendeltem meg a boltba és elfogadták. Sőt én újra csomagolt készülékre lőttem el az enyémét, illetve a nővérem is olyat vett (neten rendelt bolti átvétellel, újra csomagolt).
Ott beszélgették a dolgozók egymás között, hogy lehet-e ilyet, de kiadták mindkétszer. -
beef
őstag
válasz
Cranberries #57 üzenetére
Legbiztosabb, ha felhívod az üzletet, de szerintem ha ott fizeted, akkor a számla is akkor készül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged