- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevee83
aktív tag
Értem mire akarsz kijukadni
De szerintem a lényeg lényegének a lényege
Hogy úgyis a vásárló dönt és hogy azt mi alapján teszi nem nagyon tudod befolyásolni (na jó persze marketing eszközökkel és egyebekkel lehet bizonyos írányba terelgetni) de az utolsószó úgyis a vásárlóé. És az igényes vásárló megtalálja az igényes terméket. Én pl nem reklámozom magam (főleg mivel nem hivatás szinten űzöm egyenlőre ) de mégis megtalálnak a felkérések
Ha olyat raksz le az asztalra ami minőség akkor meglesz a célközönséged. Mert lehet menni minőségre (azt el lehet adni drágán/drágábban) vagy a mennyiségre (ami rohadt olcsó lesz emiatt többen megveszik) csak tudni kell ki melyik oldalon áll. Ezért nem szólom le teljesen az almát. Mert a minőségre nem nagyon lehet panasz. De ennek ellenére én mégsem vennék max ha a jelenlegi ár fele lenne.
.
-
Stevee83
aktív tag
Ez szerintem nem teljesen így működik. Ahogy a mondás tartja csak a jó dolgokat másolják, de ha már a másolásnál tartunk, hány Kínai cég másolja az egész világot? Nem elég valamit másolni, valamit le is kell tenni az asztalra.Én hiába állok neki a sufniban szifont gyártani ha az életben nem lesz olyan mint az eredeti. A vásárló úgyis eldönti melyik kell neki. De mondok egy élő példát. Fotózással foglalkozom és van olyan, hogy van egy ötletem, amit megcsinálok. Jól sikerül, erre 1-2 kollégának tetszik és ők is megvalósítják, a saját "kreativitásukat" szerint. Akkor most nekem is el kéne kezdenem perelni, mert akár honnét nézzük az én ötletem volt. Nem ehelyett megnézem nekik hogy jött össze és ösztönzőleg hat rám, illetve megpróbálom még jobban megcsinálni vagy kitalálok valami újat. Jó persze ez elég sarkított példa (itt nincsenek szabadalmak, stb.) de a lényeg próbáltam érzékeltetni. De itt az egésznek az az alapja hogy amerikában mindent le lehet védetni, és mindenkit, mindenért be lehet perelni. X*rul van megalkotva a rendszer. Meglátjuk mi lesz a vége és remélem nem mi felhasználok isszuk meg a levét az egészenek. És nekem se az a fontos hogy milyen telefonom van átlag 2-3 évente cserélek telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged