- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taki30
tag
Azt kell,hogy írjam,hogy a te hozzá állásod teljesen szimpatikus,de ha te esetleg pereskedésbe kezdenél,mert úgy gondolod,hogy ez a te imázsodon nem ront és a büdzsédbe meg belefér,akkor is szerintem a vevő,vagy az érdeklődő(hívjuk ahogy akarjuk)azt a képet fogja választani szerintem amelyik a szívéhez,vagy a pénztárcájához közelebb áll.Vagy bármi más alapján döntsön is csodálkoznék,ha valaki egyszer azt mondaná magában:Tettszik ez a termék,jókat olvastam róla az ára is kifizethető,de nekem nem tettszik a cég versenytársaihoz való hozzá állása, ezért inkább nem veszem meg a terméket.
Szerintem az üzleti életben aki humánusan próbál eljárni,vesztésre van ítélve manapság,mert a többség csak a nyereséget tartja szem előtt.A korrektség egyre másodlagosabb.
Ezért mondom én laikusan azt,hogy a termék és a felhasználó között dőlnek el a dolgok. -
Taki30
tag
Miért?Ha a te sikeredet a "piacon" valaki a te ötleteiddel és a rólad való másolással akarná rontani/csökkenteni.Te nem élnél a "jogi úttal"?Az Apple tudtommal nem a Vöröskereszt. Miért fáj az a felhasználóknak ha egy cég pereskedik.Akár unszimpatikusan is.Én azért merem remélni,hogy nem a felhasználó issza meg a levét.Ha így lesz max. telefont váltok.
Szerencsére azért van fontosabb dolog is az életben mint,hogy milyen mobilt használok.Ez kezd kissé olyan lenni,mint a környezetvédők az atomosokkal szemben.Örökös harc.De azért áramot szívesen "fogyaszt" a környezetvédő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Filmvilág
- iPhone topik
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged