- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Azért csak oda kellett szúrni a 99%-kal, meg a "gyújtsd fel az világot" szösszenetekkel. Pontosan erről beszéltem az előző kommentemben...
Pont, mint pl. minap egy márkás szakszerviz, aki rám akart tukmálni egy 30.000.- Forintos mosógépszivattyút, mondván, hogy csakis az a jó, miközben egy másik márka tökéletesen megfelelő, 5.000.- Forintos modellje is tökéletes lett (persze én ez utóbbira rákérdeztem, határozottan ellenezték az ötletet). Azt érték el, hogy nem csak a szervizt, hanem a komplett márkát ignorálom életem hátralévő részében... Számtalan példát tudnék még mondani. Szóval az arrogáns "mundér védelme" nem feltétlenül kifizetődő, amint az eltúlzott (1%) jelzők sem.
Azt a biztatást idézhetnéd tőlem! Én soha nem biztattam senkit, maximum nem beszéltem le. Miért tenném, ha nálam a vitrinbe kerülő, 10-12 kártyából 8-on segített?
A visszaélésekkel kapcsolatos aggály még valós is lehetne, de nem nálam, én magamból indulok ki, mint sokan mások.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy bizarr módszer a vga feltámasztására...
- Revolut
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bitcoin topic
- Hálózati / IP kamera
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest