- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
válasz
headhunter #38 üzenetére
Jobban kellene ismerjelek hogy tudhassam. Én olyat keresnék, amiben NVMe SSD és HDD is van. Plusz, mivel aszali gép helyett vennéd, nagy kijelzővel. HP-t nem vennék, 10 évig voltam rendszergazda csak HP környezetben. Az Ideapad jó ár-érték arány, de nem tartós, itthon a szervize rettenet (TMX). Az Acer kezd újra egyre jobbakat gyártani, érdemes lehet megnézni. Az Asus szeret azzal szívatni, hogy gyárt egy jó cuccot, de egyetlen valamit nagyon elront benne.
Én nagyon max 14" körül keresgélek, nem vagyok gamer (de előveszek régi játékokat), nekem a laptop munkaeszköz, játszani, torrentezni sohasem vennék laptopot. Torrentezni kell egy NAS. Én azért szemezek a Lenovo Thinkpad E480/485-tel, mert relatív olcsó, megy bele RAM pluszban, tehető bele 2 meghajtó, vannak rajta rendes portok, kapható gyengébb diszkrét GPU-val is, matt kijelzős, rendes garis és szervizhátteres. Nekem van NAS a mentéseket tárolni, van asztali gép 2 monitorral kockulni. A laptop nekem arra kell, amire való -
MongolZ
addikt
válasz
headhunter #38 üzenetére
Alapvetően nem ártana tudni, hogy mire is szeretnéd használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest