- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Megmondom oszinten, nem tudlak kovetni
Nem olyan nehéz az:
Amikor lecserélem a H61-es lapomat () akkor nekem a 4690(K)/4790K egy utódja fog kelleni, 32GB RAM társaságában.
-Haswell-t nem fogok már venni, hiszen ha kijön a Skylake akkor az már N-2-ik generáció lesz.
-Broadwellből nincs 4690/4790 replacement, akkor ez is kimarad.
-HEDT anyagi okok miatt nem lesz. A PC a hobbim, de nem ennyireMinnél erősebb processzormagokkat akarok 4 vagy 8 szállal. Az iGP hidegen hagy, nem tudom mire használni, tehát azt hogy "lassan" a fele CPU terület IGP-ből áll számomra merő pazarlás. Én nem tudnék mit kezdeni egy rahedli maggal, feltételezem, hogy ezekkel nem vagyok egyedül...
Most jött ki a 980Ti (ilyenem nem lesz mostanában) és most fog kijönni a Fiji is . Mindkettő, de főleg utóbbi VGA brutális CPU erőt fog követelni, a Fiji ráadásul egy szálon. Az a gémer aki eddig egy/két high end VGA-t hajtott a leggyorsabb kommersz procival, az szerinted mit fog szólni egy:
-Broadwell H-hoz ami CPUban kicsit gyengébb, de tartalmaz egy hasznavehetetlen IGP-t?
-Egy HEDT-hez, ami drága, tele van maggal, de ő nem talál olyan játékot, ami mondjuk 6 magnál többel érdemben fog tudni kezdeni valamit.Ennek fényében ugye megérted, hogy kezdek aggódni azzal kapcsolatban, hogy az Intel mit tervez a jelenlegi kommersz K-szériával.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- EA Sports WRC '23
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Astro Bot PS5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest