Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joysefke

veterán

válasz Fiery #182 üzenetére

Megmondom oszinten, nem tudlak kovetni

Nem olyan nehéz az:
    Amikor lecserélem a H61-es lapomat ( :) ) akkor nekem a 4690(K)/4790K egy utódja fog kelleni, 32GB RAM társaságában.

-Haswell-t nem fogok már venni, hiszen ha kijön a Skylake akkor az már N-2-ik generáció lesz.
    -Broadwellből nincs 4690/4790 replacement, akkor ez is kimarad.
    -HEDT anyagi okok miatt nem lesz. A PC a hobbim, de nem ennyire

Minnél erősebb processzormagokkat akarok 4 vagy 8 szállal. Az iGP hidegen hagy, nem tudom mire használni, tehát azt hogy "lassan" a fele CPU terület IGP-ből áll számomra merő pazarlás. Én nem tudnék mit kezdeni egy rahedli maggal, feltételezem, hogy ezekkel nem vagyok egyedül...

Most jött ki a 980Ti (ilyenem nem lesz mostanában) és most fog kijönni a Fiji is . Mindkettő, de főleg utóbbi VGA brutális CPU erőt fog követelni, a Fiji ráadásul egy szálon. Az a gémer aki eddig egy/két high end VGA-t hajtott a leggyorsabb kommersz procival, az szerinted mit fog szólni egy:
    -Broadwell H-hoz ami CPUban kicsit gyengébb, de tartalmaz egy hasznavehetetlen IGP-t?
    -Egy HEDT-hez, ami drága, tele van maggal, de ő nem talál olyan játékot, ami mondjuk 6 magnál többel érdemben fog tudni kezdeni valamit.

Ennek fényében ugye megérted, hogy kezdek aggódni azzal kapcsolatban, hogy az Intel mit tervez a jelenlegi kommersz K-szériával.

J.

Új hozzászólás Aktív témák