Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Megmondom oszinten, nem tudlak kovetni
Nem olyan nehéz az:
Amikor lecserélem a H61-es lapomat () akkor nekem a 4690(K)/4790K egy utódja fog kelleni, 32GB RAM társaságában.
-Haswell-t nem fogok már venni, hiszen ha kijön a Skylake akkor az már N-2-ik generáció lesz.
-Broadwellből nincs 4690/4790 replacement, akkor ez is kimarad.
-HEDT anyagi okok miatt nem lesz. A PC a hobbim, de nem ennyireMinnél erősebb processzormagokkat akarok 4 vagy 8 szállal. Az iGP hidegen hagy, nem tudom mire használni, tehát azt hogy "lassan" a fele CPU terület IGP-ből áll számomra merő pazarlás. Én nem tudnék mit kezdeni egy rahedli maggal, feltételezem, hogy ezekkel nem vagyok egyedül...
Most jött ki a 980Ti (ilyenem nem lesz mostanában) és most fog kijönni a Fiji is . Mindkettő, de főleg utóbbi VGA brutális CPU erőt fog követelni, a Fiji ráadásul egy szálon. Az a gémer aki eddig egy/két high end VGA-t hajtott a leggyorsabb kommersz procival, az szerinted mit fog szólni egy:
-Broadwell H-hoz ami CPUban kicsit gyengébb, de tartalmaz egy hasznavehetetlen IGP-t?
-Egy HEDT-hez, ami drága, tele van maggal, de ő nem talál olyan játékot, ami mondjuk 6 magnál többel érdemben fog tudni kezdeni valamit.Ennek fényében ugye megérted, hogy kezdek aggódni azzal kapcsolatban, hogy az Intel mit tervez a jelenlegi kommersz K-szériával.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fujifilm X
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest