- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nemreg erkezett meg az Epix 2-m. Azt tapasztalom, hogy always on kijelzo mellett a 6 napos uzemido abszolut realis. Mondjuk en idaig max. 9 orat futottam egyben, szoval nekem eleg, de ilyen uber tobbhetes lappfoldi turakhoz lehet, hogy nem idealis.
> 2. Jobban látszik az LCD ha nagyon világos van.
Ez nem igaz, DCRainmaker (a messze legjobb sporteszkoz-review site) osszehasonlitotta, es az Epix jobb meg napsutesben is.
Pelda kep, eros napsutesben:
O azt mondja, hogy:
Ultimately, as I said in my my Fenix 7 review, if I’m going to decide between purchasing either the Fenix 7 or Epix, it’s going to be the Epix. Any day, all day.
A csavo egyebkent eleg komoly triatlonos.
-
HThomas
őstag
Igen, még nem volt időm rendesen végigolvasni a tesztjét, csak átfutottam. Mondjuk aki pl sokat túrázik, vagy fut a hegyekben, azért számíthat. Mondjuk én elégedett vagyok a 6-tal is, nem biztos, hogy áldoznék akksiidőt a pontosságért, de végül is a lehetőség nem rossz.
Y72: ott nem az volt a háttérben, hogy beszállítót váltottak, az új GPS energiatakarékosabb, cserébe bizonyos esetekben pontatlanabb volt, mint a korábbiak? Én nem hallottam komolyabb panaszt a GPS-ről...
(ha már panasz management, ami zavar, hogy a gyári weather service-t nem tudják kipofozni... óraszámlapomra érkezik csomó panasz, hogy nem frissül az időjárás, meg, hogy nem írja ki jól a pozíciót, csak valami hülyeséget, már kismilliószor írtam vissza, hogy tessék a Garmint keresni ezzel, én nem tudok mit csinálni
De folyamatosan jönnek ezek a panaszok, látszólag nem fejlődik a dolog...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest