- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienwareHun
csendes tag
Azért nehogy már elavúlt legyen egy ilyen gép 1 év múlva! 2db 8800gtx-el sli-ben.
ezzel 1 év múlva is nyugodtan tudsz játszani az új játékokkal. Na mindegy végülis, nekem nagyon bejön a cucc és a design-ja is cool. -
AlienwareHun
csendes tag
Miért kell ennyire szűklátókörünek lenni?
1. nyilván nem fogom kiírni a táskára, hogy egy 500ezres gépet viszek.
2. nembiztos, hogy csak lanpartykra szeretném vinniAbban igazad van, ha lanparty ra megyünk nyilván nem fogok különcködni, autóba be (ölembe és nem csomagtartóba).
De ha már ennyire irreálisan kiforgatjátok a dolgot, mivan ha lanpartyra menetel közben (nem a tehibádból) valaki hátúlról bezúzza a kombi autód? Márpedig ennek reális esélye lehet. akkor nem csak az 5 gép TFT-stől, de az autó kára sem elenyésző...És szerintem egyáltalán nem feltünő egy jobb hátizsák pl.
-
AlienwareHun
csendes tag
válasz
MegalodonS #36 üzenetére
Teljesen egyetértek veled MegalodonS! Én nemkeresek százezreket de mégis vennék egy ilyen gépet, nem felvágásból, hanem mert nagyon bejön és sokat tudnám használni. Hozzáteszem dagadna a májam ha a többieknek csorogna a nyáluk. És hiába sz@rozza mindenki, tény, hogy bitang! Az 5kg.-os tömegére meg csak azt tudom mondani, hogy notebookhoz képest nem könnyű de azért áljunk már le azzal, hogy ősszehasonlítsuk egy asztali géppel, ami ha TFT-vel van szerelve, akkor sem kicsi a különbség, mint ahogy ezt mondták (ráadásúl ha már szállitja is valaki bedobod erre alkalmas táskába és BKV-val elviszed nehézségek nélkül). Én igen is irigyelném azt az embert aki ilyet vesz és csorogna a nyálam, de nem Sz@roznám le és nem sanálnám tőle. Tény, hogy nem olcsó ennek ellenére gondolkozom egy M15x beszerzésén
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest