Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vamzi

senior tag

válasz AlienwareHun #53 üzenetére

ha itt tartunk, már a 8800 is eléggé elavult. ezek a sli-s marhaságok meg még nem igazán fejlődtek ki ergó pénzkidobás lenne bele még1 8800-as kártya.

Mindenki másnak:
    nekem tetszik ez a gép, csak épp nem vennék, mert nem igazán van rá keret. ennyi pénzt inkább az autómra költeném és repcsinek becézném. Nekem is van egy gamer notim, csak épp ubuntut futtatok és red alert 2-t tolok rajta. az akksim 1 órát bírja teljes terhelés mellett. A gép idén 4 éves és nagyon szeretem, csak kb fél éve azt játsza, hogy kontatktos a déli híd, ezért erősen random módon működik. Majd ha végleg beadja a kulcsot váltok és szintén itt a ph-n veszem használtan 100K környékén. úgy is ubuntu megy arra is, az meg eldöcög egy jóval gyengéb gépen is. Mégegyszer asztalit nem veszek, mert bazinagy és zajos.Fejleszteni se fejlesztem, mert egyszerűen nincs értelme.

• MegalodonS

őstag

válasz AlienwareHun #46 üzenetére

Itt a PH forumain az Alienware mindig nagy fikazas kap, ne is foglalalkozz vele.Nem lattak meg eloben,nem hasznaltak meg jatek kozben,kb az arat tudjak mennyibe kerul.Figyuu Tesoo Vazze Draag kb igy jon le nekem :U

Nem mi akkor is fikazunk, fikazunk, mert okosabbak es szebbek vagyunk es minden minden,forumozo 500k kolt evente konfigcsrerere mert jon a jobb egy ev mulva es egy kozepes konfig leveri a konfigomat :DD olyanokat rohogok itt a fikazokon hogy csak na :)

Az en konfigom 1 eves, jo lessz meg 1 ev mulva is, es sokan orulnenek neki(szandekosan nem irom ki)

• parandroid

félisten

válasz AlienwareHun #49 üzenetére

:DDD

Erre már végképp nem tudok mit írni.

Maradjunk annyiban, hogy ugyanannyi esély van rá, hogy a bkv-n, vagy gyalog baleset ér, mint hogy belémjönnek autóval. Nem is beszélve róla, hogy ha utasként utazol az autóban, akkor is jó eséllyel sérül a notebook egy balesetnél, ha az öledben van. Ráadásul ezek szerint nem vezetz, különben meg sem fordulna a fejedben, hogy az öledben tartsd a gépet. De ezen az alapon mindenesetre jobb, ha el sem hozod otthonról.

Egyébként tizenpár éve vezetek, és vagy 4-5 éve hordok magammal rendszeresen notebookot a kocsiban, de eddig meg sem fordult a fejemben, hogy a géppel mi lesz, ha karambolózok. Amúgy sem hiszem, hogy az adott esetben ez lenne a legfontosabb problémám.

Ezzel szemben notebook-táskával nem szívesen tömegközlekedek, pedig az enyém is inkább oldalatáskához hasonlít, nem egy hagyományos notebook táskához.

De abszolut el tudom fogadni, hogy mindez személyes preferencia kérdése.

p

• parandroid

félisten

válasz AlienwareHun #46 üzenetére

"bedobod erre alkalmas táskába és BKV-val elviszed nehézségek nélkül"

Tessék, megint itt vagyunk, mint az "5 befér belőle a csomagtatróba, ha öten megyünk egy autóval". Jelzem, egyébként kombim van, hozhatod az öt gépet TFT-vel, betesszük. ;] Amúgy ha te egy félmilliós géppel a hónod alatt (+ egy táska egyéb cuccokkal, meg még ki tudja mi) biztonságban érzed magad a bkv-n, akkor egészségedre. Tény, hogy asztali gépet meg egyáltalán nem viszel bkv-n lanpartyra, de szerintem ha már valaki lanpartyra jár, az oldja meg az odautat és a gép odaszállítását, tekintve a mai magyar közbiztonságot és tömegközlekedést.

És még két megjegyzés:

"Hozzáteszem dagadna a májam ha a többieknek csorogna a nyáluk."

A többieknek kb egy évig csorogna a nyáluk, vagy addig sem, mert egyrészt nem egy tartós szerkezet az Alienware (lásd még: Clevo), másrészt mivel csúcskategória közeli alkatrészekből építkezik, így gyorsan avul: egy év múlva egy középkategóriás gép is veri majd teljesítményben. Bővíteni meg ugye nemigen lehet ezeket a gépeket.

"Én igen is irigyelném azt az embert aki ilyet vesz és csorogna a nyálam, de nem Sz@roznám le és nem sanálnám tőle."

Helyben vagyunk. Én nem irigylem, aki ilyet vesz, lelke rajta, még csak nem is sajnálom tőle. Én ennyiért inkább veszek két egy szubnotit és egy asztali gépet - mint ahogy vettem is. Csak szeretném felhívni a figyelmet néhány ellentmondásra a gondolatmenetben, és bemutatni egy másik nézőpontot.

p

Új hozzászólás Aktív témák