- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdfasdc
csendes tag
na azért ez jobban megmozgatta a fantáziámat, mint a google bohóc szemüvege
Nagyon tetszik, hogy nem csak az egyik szemre vetíti a képet. Ezzel már terminátornak képzelhetem magamat a használata közben. -
Komplikato
veterán
Engem alapból nem nyűgözött le az első híreknél a tudása, sőt most sem, de az a videó az orvosi kiegészítő kütyüvel nagyon érdekes volt, nagyon messziről már már Star Trek szintű diagnosztikával.
-
Robert07
aktív tag
Érdekes, szívesen kipróbálnám pár napig.
Viszont a szoftverezettsége szerintem még nem elég jó.Nem értem, hogy miért nem lehetett már egy 32GB-os eMMC-t ráforrasztani, akkor a microsd slot helyett tehettek volna bele egy nagyobb akksit. Az árába biztos belefért volna.
-
tvamos
nagyúr
Hat, engem rogton elfogott az instant get erzes. Szerencsere eleg draga, hogy ne rendeljem meg azonnal...
-
Jack@l
veterán
Utánanéztem 960x540-as a felbontása, ha már a
prcikkbe nem sikerült egyértelműen beleírni. A telefon része meg manapság az alsó kategóriát is éppen eléri. Ha a hardver kihullik a jószág alól fél éven belül, mert egyszerűen nem fut el rajta nagyobb android, akkor az azért gáz egy negyed misiért.
Csak tudnám mi a use case, megy a melós a szemüvegével, két kézzel tolja a békát éls közben nézi mit tol? Mert a qr kód leolvasáshoz azért elég közel kell hajolnia egy csomagnál, kevésbé fárasztó lehet a telót odanyomn, mint a fejem elé emelgetni a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest