- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdfasdc
csendes tag
na azért ez jobban megmozgatta a fantáziámat, mint a google bohóc szemüvege
Nagyon tetszik, hogy nem csak az egyik szemre vetíti a képet. Ezzel már terminátornak képzelhetem magamat a használata közben. -
Komplikato
veterán
Engem alapból nem nyűgözött le az első híreknél a tudása, sőt most sem, de az a videó az orvosi kiegészítő kütyüvel nagyon érdekes volt, nagyon messziről már már Star Trek szintű diagnosztikával.
-
Robert07
aktív tag
Érdekes, szívesen kipróbálnám pár napig.
Viszont a szoftverezettsége szerintem még nem elég jó.Nem értem, hogy miért nem lehetett már egy 32GB-os eMMC-t ráforrasztani, akkor a microsd slot helyett tehettek volna bele egy nagyobb akksit. Az árába biztos belefért volna.
-
tvamos
nagyúr
Hat, engem rogton elfogott az instant get erzes. Szerencsere eleg draga, hogy ne rendeljem meg azonnal...
-
Jack@l
veterán
Utánanéztem 960x540-as a felbontása, ha már a
prcikkbe nem sikerült egyértelműen beleírni. A telefon része meg manapság az alsó kategóriát is éppen eléri. Ha a hardver kihullik a jószág alól fél éven belül, mert egyszerűen nem fut el rajta nagyobb android, akkor az azért gáz egy negyed misiért.
Csak tudnám mi a use case, megy a melós a szemüvegével, két kézzel tolja a békát éls közben nézi mit tol? Mert a qr kód leolvasáshoz azért elég közel kell hajolnia egy csomagnál, kevésbé fárasztó lehet a telót odanyomn, mint a fejem elé emelgetni a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest