Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleLombax
csendes tag
Fél éve élek a fővárosban, ez előtt a szoftveres problémákkal nem akartam felrohangálni vidékről (azért a vidéki "szervizek" megérnek egy misét...
), az idle akkuhasználattal voltam szervizben, ott azt mondták hogy már biztos koros a gyári és érdemes lenne kicserélni, (sejtettem hogy nem ezzel van a probléma mert egyik napról a másikra kezdett ilyen intenzíven merülni és alkalmanként nem is merült, ezt el is mondtam, de nagyon nem vették komolyan) így a csere meg is történt viszont nem tapasztaltam változást, viszont csak ezért nem utaztam fel megint Pestre.
Ahogy hallottam az új széria viszont már elég szép sot-okat hoz és váratlan merülések sincsennek a hidegben, szóval ha a jelenlegi telefonom felmondja a szolgálatot (honor 20 pro) lehet még adok az ios-nek egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest