- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmepocok
tag
Öcsém vett egy Lumia 625-öt. Odateszi az 520 mellé, nézegeti,nézegeti mindkettőt, erre egyszer csak kérdezi, hogy miért fakóbb meg csúnyább az 520 képe. Az egyik 198 ppi, a másik 233. Akkor jöttem rá, hogy egy átlag embernek tök mindegy, milyen felbontás meg milyen kijelzőtechnológia, csak szép legyen. Nesze neked PPI. Egyébként a 625 kijelzője szerintem is szebb.
-
azopi74
addikt
Ez szerintem már majdnem teljesen fehér, bár fekete
szüürkeimportosan, nokia gari nélkül, 130 körül van. -
Szakiii
addikt
Nekem most g2-m lett s4 után hát semmivel se jobb
sőt barátnőm elsőre azzal jött hogy de itt nem olyan szép a sötét szín megérte leváltani? Bele lehet beszélni minden hülyeséget de már elérték azt a szintet hogy szubjektív legyen kinek mi tetszik, attól hogy neked ips még másnak nem kell hogy az legyen az etalon. És hiába van G2-m ha lecserélhetném a kijelzőjét super amoledre gondolkodás nélkül ugranék érte.
-
petipetya
nagyúr
Ez pont olyan, mint hogy szerintem nem éri meg a váltás a Nexus 4 / Nexus 5, Galaxy S4 / Galaxy S5 között sem. Általában két verziót érdemes ugrani akkor, ha az ember kitart egy márka/termékvonal mellett.
Jelen esetben a 920 is megkapja a 8.1-et, így az égvilágon semmilyen hátrány nem ér majd téged.
Mellesleg a 930 a 8.1-el nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest