- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
válasz
margithid #4916 üzenetére
Én azért vettem ezt, mert én is mindig évekre veszek telefont. Az előző telefonom Sonnyericson w200i 7 évig használtam. Bízom benne, hogy ezt 3-4 évig használhatom. Ezért nem vettem "nagy gyártótól", mert tudom hogy addig nem bírja, csak ha nagy mákod van. Nokiás céges telefonomat évente kellett cserélni, nem mert kaptam újat, hanem mert behalt.
-
tolvaj!
őstag
válasz
margithid #4916 üzenetére
Én sem 1 évre veszek telefont, a támogatás pedig megvan, mert még a MI2-es is kap updateket, csak főverzió frissítést nem. A kettő nem ugyanaz! Én a mai napig el lennék a 2.3.6-val ha a fejlesztők nem tolnák feljebb egyre a rendszerigényt, értsd a chrome pl el sem indul 4.0 alatt. Ha eredeti telefont veszel hidd el a Xiaomi nem engedi el a kezed, nem samsung, hogy még lüknek is rajtad a szakadék szélén, ha nem S vagy Note szériád van.... A legegyszerűbb, bár sarkított párhuzam: Veszel egy Kiát 7 év garanciával, az nem azt jelenti, hogy minden évben megkapod a legújabb Kiát, hanem azt, hogy 7 évig szervízelik az autót "ingyen".
-
tolvaj!
őstag
válasz
margithid #4914 üzenetére
Előre szólok ez nem sértés akar lenni, de tényleg viccesek vagytok! Van egy kimondottan jól működő készülék rendszeres updatekkel, ami még kap egy fő verzió váltást is lehet, de már azon pörögtök, hogy a legújabbat megkapja e? Ami van majdhogynem tökéletes és az új rendszerek is csak szolgáltatás szinten tudnak újat, ami nekünk azért nem számít, mert a MIUI alapból egy átszabott rendszer, amiben olyan szolgálatások vannak integrálva amik a forrásban sem. Gondolkodjatok!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest