- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
+1, csak annyit hozzá, hogy a global tartalmazza az összes lefordított nyelvet, tehát ha magyar nyelvet akarsz akkor a global wcdma-s verziót telepítsd.
-
gubabela
senior tag
válasz
Assassin22 #1263 üzenetére
-
gubabela
senior tag
válasz
Dan-szan #1222 üzenetére
Freemailnek nincs smtp szervere, csak fogadni tudod a leveleidet. Egyszerűbb, ha beállítod freemailen a gmailes címed ès átirányítod. Root jogot vissza tudod rakni, ha twrp fent van, akkor indítsd újra recovery modban ott lesz, utána letölti megint a superusert netről.
-
-
gubabela
senior tag
válasz
Zsoltesz93 #1039 üzenetére
Szia!
1: Az attól függ, hogy a kis kínai mit rak rá. Jó esetben lesz minden amiket írtál.
2: Én eddig nem találtam nem orvosolható hibát. (nekem a hangerővel voltak gondok, de megoldódótt)
3: Frissítéshez alap esetben nem kell root jog, ha multis romot telepítesz, abban van rendes magyar nyelv, eredeti csak angol és kínai.
4: Alul 2cm, felül 1cm, oldalt 0,5cm -
gubabela
senior tag
válasz
rolegervari #1035 üzenetére
Nem kell azt elkapkodni, szépen meg kell várni, hogy előjöjjenek a bugok (másnál).
Más:
Hihetetlen jól szól ez a xiaomi piston2 fülhallgató. Rendesen megy a fangerő fel/le a megállítás, mikrofon, hozzá sem kellett nyúlni a beállításoknál. A hangja meg mintha nem egy 5e de legalább 50e ft-os kategória lenne. -
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
Megjött a piston 2 füles! Köszi vapega, azt kell, hogy mondjam, megéri az árát. 1949deal-tól rendeltem, eredetit küldtek. Aki szeretne onnan rendelni az tegye meg bátran, baromi jó, pedig még nincs is bejáratva.
-
gubabela
senior tag
válasz
Viktor0610 #990 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy a sajátok is elég jók, de akinek nem tetszene az próbálja meg nyugodtan a clean mastert. Amúgy a clean master több mindent eltávolít mint a saját (nem reklámozni akarom!)
-
gubabela
senior tag
válasz
milcse93 #797 üzenetére
Szia!
Én is szemeztem egy ilyennel, de nem rendeltem végül, sikerült itthon vennem egyet gyorsba. Ha az szétkopott akkor lehet, hogy beruházok egyre. Fülhallgatót használsz a telóhoz? Többet kipróbáltam de nem tetszett a hangzás egyiknél sem. Megéri beruházni egy jobbra, vagy reménytelen, nem lesz jobb attól sem? -
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
Esetleg becsoszogsz vele egy telefonoshoz lengetsz előtte egy mátyást és nézel boci szemekkel, hátha megszán.
Nekem bevállt.
-
gubabela
senior tag
válasz
rolegervari #720 üzenetére
Amúgy merre laksz? Nincs a közeledben valaki akihez el tudnál menni? Hozzám jöhetsz, szivesen segítek.
-
gubabela
senior tag
válasz
rolegervari #720 üzenetére
Ha a vroot felismeri az már jó! Kapcsold be az usb hibakeresési módot és hogy elfogadod a külső forrásból származó programokat. Utána a vroot! A vrootos megoldáshoz nem érdekes, hogy a zipet felraktad-e vagy sem. Szedd le a rootchecker-t és nézd meg, hogy van e már root jogod. ha van akkor mehet a twrp. utána már csak rá kell másolnod a 23as romot a telóra/sd-re és el kell indítanod recoveryben. onnan fel tudod már rakni.
-
gubabela
senior tag
Igen, sajnos kevés az európai nyelvet normálisan támogató téma (azért van pár), de a kevert módban be tudod állítani a neked tetszőt( háttér+ikonok (ikonoknál jó a fordítás, bármelyiket tudod használni)+akár boot is!). Lock screennél a vagyula félét használom, rendesen megy és van időjárás is lockon.
-
gubabela
senior tag
válasz
rolegervari #691 üzenetére
Szia!
Nekem win8 alól is sikerült feltenni. Annyit csináltam, hogy felraktam a vrootot amit milcse93 linkelt (valamièrt csak az a verzió ment, másik vroot nem!) ès a teló beállításainál bekapcsoltam az usb hibakeresès engedèlyezèst ès az ismeretlen források engedèlyezèsèt. Ès az alaplapi usb- re dugva látta nekem, előlapival nem ment. ( pedig az is rendesen működik) -
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
válasz
rolegervari #617 üzenetére
Hagyd szegény virkirt, teljesen tönkretette a wot
(bocsi virkir no offense)
-
gubabela
senior tag
válasz
rolegervari #609 üzenetére
Nem kell hozzá driver, kezeli alapból. A hiba a 17es rom usb modjában van. Rakd rá pendrive-ra az új romot ès dugd rá otg- vel, másold rá a telóra vagy a memóriakártyára ès onnan próbáld frissíteni.
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
válasz
Dan-szan #591 üzenetére
Szia, üdv a klubban!
Én innen szedtem le a wcdmas romot: http://en.miui.com/download-218.html#313
jó a magyar nyelv benne. Miuis reggel tudod csak igazán kihasználni a telódat, van hozzá cloud szolgáltatás is, le tudod onnan tiltani ha elveszne vagy ellopnák meg még persze sok minden másra is jó. (témák letöltése pl ahol van ikonpakk is az ikonok csereberélésére) -
gubabela
senior tag
Nekem úgy működik,hogy telefonról alkalmazásából simán enged belèpni, de ha pc- ről akarok bejelentkezni, akkor küldi telóra a megerősítő sms- t. A sima xiaomi accountomat adtam meg ès hozzárendeltem a telószámot. Ha pc- ről belèpsz akkor hozzá tudod adni a telefonodat is. Látszik az eszközök között ha a telefon is neten van.
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
válasz
Dawide@axele #436 üzenetére
Nekem küldtek hozzá európai töltőt, nem csak adaptert. Egyébként kipróbáltam, másik töltővel is simán tölti. (szabvány usb-s, pl, iphone, fényképező..stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest