Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
vackor81
csendes tag
válasz
rick009 #2314 üzenetére
Nehogy a friss romok scatter fájlait töltsd be!
Én legalábbis úgy értettem a kérdésed, hogy azokat csomagoltad ki és olvastad be flash reco toolba...
Az 1. hsz-ben is linkelt letölthető csomagban található REDMINOTE_BACKUP_USINE mappából mountold a scattert!
Mikor már mindent megcsinált a leírás szerint, és újra akksit berakva elindult a teló, csak akkor tedd be a gyökérbe vagy az egyik üres mabbába a letöltött friss rom .zip-et
(#2322) Dan-szan
Rendben, te tudod. Csak nekem nem ment a "hagyományos" sehogy sem, pedig nagyon akartam.
Az unbrickes dologgal viszont megvolt fél óra alatt -mondjuk nem számolom a Win 8-am driveres rábeszélését, de a Manager progi miatt később is hasznos lehet, ha usb-n keresztül is tudsz kommunikálni a telóval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest