- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Kellene tuti használati infó mert a T-sek mást mondtak mint itt olvastam, de inkább Bennetek mint bennük.
Szóval, rendeltem egy Pixel 7 az Alzaráról, vennék hozzá T-s kártyát hogy "tuti" jó legyen, de a feltöltős kártyák (szerintük) csak 4G és VoLTE se!
Azok csak előfizuval ahol min az 1 év hűség.Van itt vki akinek töltős T-s kártyája van és működik neki minden? (5G, VoLTE )
köszönöm
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
volte aktiválása Yettelnel sikerült már valakinek?
Fent van a csomag(P6P-s, XDAról), az 5G-t sikerült bekapcsolni, de minden hívásnál fallbackel a halózat jó esetben H+ra, rossz esetben 2Gre.Mit hagyok ki, hogy nem akar 4Gn maradni hívás esetén?
Beállításokban az említett kapcsoló be van kapcsolva.
Köszi!
-
bbendre
őstag
Alapvetően a Google billentyűzet nagyon szuper, talán az egyik legjobb. A prediktív bevitel is nagyon jó, valamit ha esetleg angol vagy német nyelvet használsz a nyelvhelyesség ellenőrzés valami zseniális. Egyszerűen nem is értem hogy lehet enélkül élni És azt sem értem miért nem oldották már ezt meg más telefonokon. Pl Apple…
-
k-adi
nagyúr
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a sima prediktív szótár szuper eddigi tapasztalataim alapján.
-
Kisceka
csendes tag
Sziasztok!
Alzánál rendelt P7-hez kért valaki a "Profi védőfólia alkalmazása" szolgáltatást? Mik a tapasztalatok vele? Megy vele az ujjelnyomat érzékelő?
Sajnos nem részletezik, hogy pontosan mégis melyik fóliát teszik rá. -
Mans20
addikt
Az normális, hogy P7-en kihangosítom a hívást, és váltogatja az alsó és felső hangszórót? ahogy mozgatom a telefont.
-
Jona00
tag
válasz
Galaxystar #1014 üzenetére
A Sim kártya csere sajna (ahogy te is írod) nem oldotta meg a problémát. A fura, hogy Győrben akarom használni (nem is valami eldugott helyen), de úgy néz ki hibamentesen itt nem fogom, így sztem meg kell válnom tőle.
-
sarkan
aktív tag
válasz
DrDoktor #1031 üzenetére
Nem igazán, most sincs a telefonomon ( Mate 10 pro).
Mindennapos használatra kellene, navigáció, nfc, telefonálás.....
Telefont kell lassan váltanom és Huawei google nélkül nem igazán nyerő nálam, Samsung nem tetszik, Xiaomi lenne még de igazán az se tetszik.
Motorola Edge 30 Fusiont néztem eddig de most a P7 ragadt meg. -
kakuk100
őstag
válasz
tomboy0013 #1028 üzenetére
Én is az ALZA- nál vettem a Pixel 6 pro telefonomat. Maximálisan meg vagyok én is velük elégedve. Sok bolt-áruház tanulhatna tőlük.
-
tomboy0013
veterán
Én a legutóbb TV vásárlásnál kerestem meg az Alzát azzal, hogy van-e lehetőség elállni 15 napon belül. Beléptettek a BtoB programjukba ahol lehetőség van az elállásra és a garancia is úgy működik mint magánszemélyek esetében. Tehát ugyanúgy megkapod összegtől függően a 2 vagy 3 év garit mint magánszemélyként. A 15 napos elállást ki is próbáltam egy TV-vel és nem volt gond, visszautalták a teljes vételárat, csupán bent jelezni kell visszavitelnél hogy BtoB-s céges vásárlás volt, ellenkező esetben 10%-ot levonnak az árból és annyit kapsz vissza. Volt már egyébként meg előtte egy céges vásárlásos telefoncserém a BtoB előtt, de azzal sem vacakoltak. Nekem pozitív tapasztalataim vannak az Alzával így én tőlük vásárolok, pláne cégre.
Vannak egyébként termékek aminek olcsóbb ár van feltüntetve BtoB vásárlóként mint amúgy. Amikor a Tv-ket néztem, úgy vettem TCL TV-t, hogy alapvetően kedvezőbb árat kaptam BtoB ügyfélként mint magánszemélyként. Más árat mutat ha be vagyok jelentkezve céges fiókkal mintha nem vagyok bejelentkezve. Díja pedig nincs a szolgáltatásnak. Szóval óriási piros pont ezért az Alzának.
-
sarkan
aktív tag
Vásárolt valaki az Alzától P7-et?
Milyen garancia van a készülékre illetve cégek részére is van 15 napos elállás?
Vodafone-nál van előfizetésem, érdemes ezzel a hálzattal P7--et vásárolnom? -
Hieronymus
veterán
Nálam az első napokban volt melegedés.
Azt gondolom, hogy valamit csinál háttérben az elején. Valami hasonló módon, mint a Windows esetében.
Miután a rendszer és a használt appok beálltak, nem melegszik annyira a telefon. Annyira, mert azért lehet érezni, ha dolgozik a telefon.Most kijelző védős tokot használok, de nyáron nem lesz jó megoldás, elég jól szigeteli a hőt a tok.
-
xhege
veterán
Kis saját tapasztalat Pixel 7 Pro kapcsán. Tegnap egy rendezvényen voltam gondoltam fotózok, videózok kicsit. Kb 15 perc után a telefon felmelegedett és kétszer magától újraindult. Ezt követően helyreállt a világ rendje és tette a dolgát. Nem tudom mi okozta a problémát. Egyébként beltérben, nem ideális fényviszonyok között az 5x zoom nagyon gyengén muzsikál. Ezt nem kell erőltetni.
-
TaylorPro
addikt
Kis csúszással tegnap én is megkaptam a telefont. Pedig már nem is vártam mert nyomkövetésben állt a csomag. Már ki volt töltve a jegyzőkönyv a kártérítéshez németül, angolul. mailbox-UPS
A lényeg, az UPS-t felejtsétek el ha jót akartok!
Mind külföldi, mind belföldi szállításra. GLS mindkét esetben. Ők is hibázhatnak, de a hiba arány itt a legkisebb.
Maga a telefon a sima 6 után pont annyival kisebb hogy sokkal jobban kezelhető, könnyebb átfogni, letisztultabb. A Pixel Stand 2-őt is szereti nagyon.
-
Telekom esim esetén mik a tapasztalatok? Jobb a térerő mint a Samsungnal? Esetleg hozza a Xiaomi szintjét jelerősségben?
-
Galaxystar
csendes tag
SIM csere felesleges időpazarlás. Nem az a gond. Én már megettem 2x. esim is volt. Attól függ hol használod. Nagyon hálózatfüggő. Én ebben a cipőben jártam a Pixel 6-al és most a 7-el is. Bár a 7 valaivel jobbn muzsikál, de ez így nem telefon, csak egy mini tablet. Mondom úgy, hogy mindig Pixeles voltam. A Pixel 5 nekem is tökéletesen működik. A feleségenek is Pixel 6 van vodával. Nem tudja használni. Kipróbáltuk Yettel kártával, tökéletes.
-
k-adi
nagyúr
Na ma több időm volt kipróbálni a pro buds-ot amit ajándékba adtak a pixel7-hez a promoció alatt... hát elég jó
a berakást még szokni kell, de nem esik ki és a zajszűrés is szuper
-
Jona00
tag
válasz
tibi020 #1007 üzenetére
Akkor leírom 1 hét tapasztalataimat a telefonról...
1 hete használok egy Pixel 7 telefont. A készülék nagyon jó.
A gáz a telefonnál a telefonálás (ez irónikus). Hazai Vodafone-os előfizető vagyok.
A problémáim:
1. hívnak, felveszem kb. 3 mp múlva szétkapcsol,
2. felveszem de, nem hallok semmit. A másik oldal tökéletesen hall.
3. felveszem, beszélek egy darabig, majd nem hallok semmit. A másik oldal tökéletesen hall.
4. SMS-t kapok, hogy kerestek, de a telefon nem csörgött ki.
5. És valamikor „működik” a telefonálás 😊, többnyire akkor amikor én vagyok a hívó félAmúgy a teló többi funkciója tökéletesen működik, csak sajna nekem hívást indítanom és fogadnom is kell.
Szerintetek a telefonálási problémát megoldják egy frissítéssel vagy ne reménykedjek és inkább gondolkodjak el a készülék eladásán?!
Amúgy, aki nem Tkomos az tud „jól” telefonálni? -
tibi020
tag
Sziasztok!
Nézegetem a pixel 7/7pro készülékeket, tetszenek elégé, de olvastam és néztem is videót, hogy itthon csak 4g van ráadásul a vodafone kártyával még sz...bb a helyzet mint a másik 2 szolgáltatónál itthon.
Kérdésem használja valaki vodafone sim-el és mik a tapasztalatok?
Továbbá az xda-n van leírás root és 5G-re is azt valaki csinálta e és működik e itthon így? -
Thom!
veterán
Az ujjlenyomat olvasó továbbra is gyenge pontja.
S21 se nagy szám de a pixelnek sikerült alulmúlnia. -
ghiottone
nagyúr
válasz
anarkigabi #1000 üzenetére
Azt nem tudom
lehet ugyanaz az app amúgy.
-
DrDoktor
senior tag
válasz
anarkigabi #1000 üzenetére
jó az is
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- LibreOffice topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Temu
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest