Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS! 

VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDoktor
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Ne vicceljünk már kb minden töltő kommunikál a telefonnal évek óta.
Egyszerűen üzlet kizárólag.
Csomó qiben nincs hűtő mégis gond nélkül mennek akár 30+w al is
De amúgy meg a hűteni is full kamu amúgy.Még a pixel stand 2 is 23 w átlagos sebesség.Évek óta xiaomi 20w.os töltőt tolok még csak langyos se szokottot lenni.
Nem hinném, hogy a +3w felgyújtaná a pixelt.
Mindegy használom továbbra is lassan a pixelt ennyi.
30.000HUF+ egy töltőért ami 23 w szerintem humoros."Miért erőltetnék a többi kacatot, direkt ehhez van optimalizálva minden?."
1 mert megoldható lenne mással is
2.mert tényleg belefulladunk az elektronikai hulladékba.Jó mondjuk ez azén őrületem nyugodtan ignoráljátok. Csak az irány nem tetszik. Tökre szabványosítás irányába kellen menni. Mindennek mindennel működnie kellene erre a google is külön utazik haszon reményében.
4 qi töltöm van most a pixelehez külön kellene vennem megint ? EhhRemélem EU ebben is lép nemsokára mint a kábelesnél tette.
-
TaylorPro
addikt
válasz
DrDoktor
üzenetére
Nem feltétlen. Folyamatosan kommunikál a töltő a telefonnal, és a töltés melegedés fügvényében szabályozza a töltő áramot, és a ventillátoros hűtést. Mivel adaptív hűtés van benne, töltés közben nem melegszik a telefon. Ha másssal töltöd amiben nincs hűtés 30W esetén melegedne rendesen ezzel csökkentené az élettartamot. Vannak plusz funkciók is amiket csak ezzel támogat. Miért erőltetnék a többi kacatot, direkt ehhez van optimalizálva minden?.
-
válasz
PeteePeti
üzenetére
"Mondjuk a bármilyen 5 forintos töltök jó ha tudják a 15 wattot..."
wattos
IQ 3.0 képességű töltő is szükséges az adapterhez.A telefon töltési idő saccolása szerint, a közvetlen töltés 30 wattos töltővel és a 15 wattos vezeték nélküli adapterrel nagyjából azonos.
Amit még észre vettem. A töltőkábel nagyon beszámít a töltési sebességbe.
A telefonhoz adott USB-C kábel, a gyors tölti a Huawei p20 telefont, de nem tölti a Pixelt.
Egy 100W, TB4 képes kábel tölti a pixelt, de nem tölti a p20-t gyorstöltéssel -
PeteePeti
őstag
Az a baj, hogy a töltési szabványok miatt ezzel se biztos, hogy max 23 wattal tudod tölteni! Ilyen töltöm van itthon 65 wattos Xiaomi GAN töltővel, de a nem Xiaomi telefonokat nagyon lassan tölti csak! Ez tapasztalat! Ahogy a Samsung 15 wattos töltői sem sajnos! Egyedül a OnePlus 50 wattos vezeték nélküli töltője, ami nem annyira kényes, de azzal se megy maxon minden! Mármint amit a telefon tud maxon!
-
TaylorPro
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Semmilyet!
-
mediumgecso
őstag
Estét!
Milyen üvegfóliát, fóliát használtok 7 pro-ra?
Ami nem levegősödik fel.
Köszönöm. -
bajaki
őstag
Sziasztok!
Ezt a görgetési bugot javították már?
-
hajbel
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Ez pl. ugyanannyi a kosárban is nálam.
-
hard74
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
A kiírt ár a német áfat tartalmazza, amikor a kosárba rakod akkor pedig a magyarral számol.
-
mediumgecso
őstag
Ahoy!
256GB-os 937 EUR + 7 EUR szállítás, de a kosárban már 1000 EUR-t ír!
Miért?
Mert magyar vagyok??
https://www.amazon.de/-/en/Google-Pixel-Pro-Smartphone-Telephoto/dp/B0BDK8LGLZ/ref=sr_1_3?crid=31OOGO5PIOQKG&keywords=pixel+7+pro&qid=1670827880&sprefix=pixel+7+pro%2Caps%2C86&sr=8-3
-
PeteePeti
őstag
Vezeték nélküli töltés mivel maxolható ki? Csak a saját márkás stand (gen2) és saját márkás 30 wattos töltő-kábel kombó jöhet szóba, vagy van más alternatíva is?
Ti mit használtok hozzá?
-
xhege
veterán
válasz
mediumgecso
üzenetére
Igazán nincs mit.
Nálam jól működött az ujjlenyomatolvasó, nem volt gondom vele, viszont van aki szenved vele. Hogy te melyik csoportba tartozol majd azt nem tudom.
-
válasz
mediumgecso
üzenetére
Az ujjlenyomat olvasás minősége kb. két dologtól függ.
A ujj bőrfelületének állapotától és esetlegesen a fóliától.
Az arcfelismerés normál fényviszonyok között jól működik. Az ujjlenyomat csak a pénzügyi és fokozott biztonságot igénylő appokhoz szükséges. -
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso
üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Még abban lehet egy csavar a volte hiánya és az esetlegesen előforduló hívásproblémák miatt.
A 6-oshoz képest ezzel az ujjlenyomat olvasóval már kevesebb problémám volt, de nekem nem érte el az OP 9/9 Pro-nál megszokott hatásfokot.
-
hajbel
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Csak annyit tudok mondani az ujjlenyomat-olvasóról, hogy egyszer sem volt, hogy ne oldott volna fel villámgyorsan (frissítés előtt és után is). Mondjuk nem tudom, hogy lehet-e hozzá köze, hogy nincs krokodilbőr keménységű jómunkásember kézbőröm.
-
xhege
veterán
válasz
mediumgecso
üzenetére
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
iPhone 13 pro-ról tervezem a váltást 7pro-ra, kicsit beleolvastam a fórumba, az optikai ujjlenyomat kicsit aggasztó...de a lényeg: van aki 13pro-ról váltott?
Kamera, üzemidő hogy alakul 13pro-hoz képest?Köszönöm a segítséget.
-
Thom!
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Apró gondok, természetesen élhető.
-
Don't Panic
őstag
hát sajnos az
konkérten párás környezetben most a napokban próbáltam az utcán feloldani ujjlenyomattal esélytelen egyszerűen nem veszi be. És kimerik adni ezt a fost így h oké kész van jó lesz a parasztnak használd (ha tudod) amugy persze imádom a telót nekem nagy ugrás volt. több a + mint a - , élhető. -
Thom!
veterán
Én azt vettem észre hogy sokkal gyorsabban merül future drop óta.
Éjszaka 9-12%. Van nálam egy iPhone 8 felét de meríti éjszaka...
Ujjlenyomat olvasó továbbra is fos, akárki akármit mond. -
K82
őstag
válasz
Gyuresz
üzenetére
Az ársávos garancia értelmében ilyen áron a sima 7-re is három évet kellene adnia...
-
hYpErKe
tag
Így két hét használat után a következő tapasztalatok vannak.
Akkumulátor 2 napot simán bír böngészés, telefonálás, youtube, közösségi média fogyasztással. Napi 3-4 óra SOT simán összejön így. Végre nem kell izgulni ha elfelejtettem feltölteni a telót és 40%-al megyek el melózni mikor jövök haza még mindig 15% fölött van.
Újlenyomat olvasó Spigen üveggel a feloldás 10/9, de legtöbb esetben az arcfeloldás előbb felold mint használni kéne az ujjlenyomatot.
Ha jól emlékszem valaki itt mondta, hogy nem lehet Wallet fizetést használni arcfeloldással, cáfolok mert igenis lehet, direkt több helyen is próbáltam és működik 2000-21000 Ft ig fizettem.
A rendszer nagyon sima akadásmentes minden, a december 5.ei patch után a chrome lagolt 1-2 napot de már eltűnt ez is.
A kamera rohadt jó, nem kell bűvészkedni a kép beállításoknál egyszerűen csak lövök egy képet és 95% felett sikerül tökéletesre.
A hangszóró sztm elég jó benne, hívásom talán egyszer szakadt meg eddig Yettel-en root nélkül.
Összességében én nagyon elégedett vagyok a Pixel 7-el, azt azért hozzá teszem, hogy én Pixelről váltottam így elég nagy a generáció ugrás, és hát a két rendszernél sebességben óriási az eltérés, amúgy a mai napig működik a régi is, és az extra aminek örülök, hogy továbbra is korlátlanul tudom használni a fotó mentést.
-
vakablak93
őstag
Valószínűleg szentségtörés amit most írni fogok de ha valaki mindig fluid böngeszőt akar annak itt az Opera, nem annyira béna mobilon mint pl pcn, és amikor a snapi 730G-s pixel 4an nekem a chrome már dadogós volt akkor ez még mindig álomfluid volt.
Most a hetesen is tapasztalom hogy frissítések ideoda, ez stabil marad görgetéskor. -
ferrari1
őstag
Elkezdett akadozni görgetéskor a Chrome. Csinálhatok vele bármit, akadozik. Volt valakinek hasonló hiba? Lehet valamit kezdeni vele?
-
PeteePeti
őstag
-
Gyuresz
tag
Sziasztok !
Ezeket az oldalakat mennyire ismeritek, rendelt már valaki küzületek valamelyik oldalról, mik a tapasztalatok, mennyire megbízhatóak, gariztatás működik rendesen ?
https://www.partnerogsm.hu/
https://extramobil.hu/
https://diamondphone.hu/
https://www.i-shop.hu/
https://www.mobilfactory.hu/
https://telefonpont.hu/
https://b-tel.hu/
https://www.telomania.hu/
https://gsm-arena.hu/
https://mobilemarket.hu/
Jó lenne egy kis megerősítés...
-
hajbel
addikt
Olvasgattam ezekről az oldalakról véleményeket és letettem a vásárlásról. Nem jött meg, nem javították a bolgár importos telefont stb. Inkább vettem egy felbontott, makulátlan 7 pro-t ebayről, német amazonos garanciával 300k-ért. Ebayben, amazonban az utóbbi 10 évben nem csalódtam.
-
MacEdm
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Az ilyen telomania.hu, extramobil, mobilfactory oldaláról mennyire ajánlatos rendelni? Ezeken az oldalakon 345-355k között már van pixel 7 pro. (Őszintén én is inkább az alzáról rendelnék, de nem 450k-ért)
Karácsonyig még mehet lejjebb az ára? -
hajbel
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Az biztos nem sima 7-es volt?
-
natë
nagyúr
válasz
üzenetére
Jó az Spigen-nek is .
-
PeteePeti
őstag
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen tok+fólia párossal használja a telefont?

-
vakablak93
őstag
Hali,
tudom nem P7 de azért megkérdem hátha valaki tudja miért történik ilyen. Egy barátomnak a P6a - jával történt hogy komplett elment a mobilnet. Ezt úgy tudta megoldani hogy maga adta hozzá az adott simkártyákhoz az apn-t, így működik.
De van tippetek miért történt ez? -
soko70
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Már csak a 394e-es van, de még mindig jobb mint a 450e.
-
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Wow
-
tomboy0013
veterán
Az Alzánál látok 325 ezerért használt fekete 7 Prot ha valaki számára esetleg érdekes lehet. A 450-es új árhoz képest eléggé kedvező.
-
Thom!
veterán
Beltéren a fehéregyensúlyt nem tudom mikor teszi rendbe a Google.
Színek rendben vannak igaz a csúszkával gyorsan lehet módosítani fehéregyensúlyt. -
tatomi92
aktív tag
Üdv, ma rootoltam a telót, hogy kipróbáljam az 5G-t.
Legegyszerűbben, hogy tudom visszaflashelni a factory image-t és aztán visszazárni a bootloader-t?
Köszi! -
törölt tag
válasz
*RLaci*
üzenetére
Koppintásra a zseblámpa van beállítva hol működik hol nem de inkább nem.
Viszont a koppitást érzékeli és ha mást állitok be akkor működik rendesen.Xiaomi mi 9 t pro életem legjobb teloja (csak már régóta nincs update.
A képernyöje super ampoled 1080 x 2340 után ez az amoled nagyon gáz.)
Várom a Xiaomi 13 at esetleg Galaxy s23 és abd vel 50-100 dolog kitörlése.
Nothing phone 1 is jobb lett volna és olcsóbb, majdnem stock Android,one,csak nem akartam túl nagy méretűt. -
törölt tag
Megvan a pixel 7 esem,és pár napig szívtam az ujlenyomatolvasóval,újra beállítottam követtem az utasításokat:) most 10 ből 10
Spiegen edzett üveg. -
TaylorPro
addikt
Úgy látom mindenki elégedett, ilyen frissítés se gyakori.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most odatették magukat. Kíváncsi vagyok az új Tisztahívás funkcióra.
Nekem első pozitív dolog, Simple +-ba betudtam aktiválni a Visa kártyámat érintéses fizetésre. A Novemberivel sehogy nem akart menni, itt meg egyből. Inkompatibilitási baja van, de hiába jeleztem.
-
-
Thom!
veterán
60hz alatt sose volt ilyen smooth a rendszer...P7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Probléma DVD/CD íróval
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

Én is emiatt néztem inkább amazonról.
jUUh