- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Ebből a velős hozzászólásból nem tudom ki tűnik inkább okoskodónak...
Nem Blikk stílus hanem egy helyi hírlap és csak a tények voltak közölve. Mellette megjelent az említett cikk ami válasz a baleset történéseire. Ez adta az ötletet és mint mondtam nem bíráskodom csak a személyes véleményt fejtem ki. Olyan nehéz ezt megérteni? Olvass vissza és meglátod
-
Nunder
őstag
válasz
fekeandras #32 üzenetére
Sajnos még a környező települések felé történt útfelújítások ellenére is sok a baleset. Főleg úgy hogy az út menti - eddigi fél méteres - árkot 2 és fél méterre mélyítették. És a beláthatóságról meg annyit hogy nagyon kevés olyan szakasz van amit ne lehetne belátni a hosszú egyenesekből kifolyólag. De sajnos ennek ellenére mindig megtörténnek a hasonló esetek és ez elszomorító...
edward2: így már érthető ha ilyen szépen kifejted
-
Nunder
őstag
Eszem ágában sem volt ítélkezni, ahogy azt írtad is "szerintem" és itt ez a kulcsszó! Nem vagyok különb senkinél és nem is az én feladatom az ilyen ügyek megítélése - hála Istennek. Mint azt kihangsúlyoztam ez ez ÉN személyes (ha tetszik érzelmi) reagálásom a témára, de itt szólásszabadság van így mindenki írhatja amit gondol... (egészen addig amíg valamelyik moderátor be nem téved
)
-
Nunder
őstag
válasz
Crystalheart #4 üzenetére
A megbocsáthatatlan bűn arra utal, hogy ittasan vezetve vetett véget fia életének. Ez alól nincs feloldozás...
-
Nunder
őstag
Tény és való, hogy nem ismerem a családot, de azért amit írsz szerintem egy kicsit meredek. Attól, hogy nem volt (lehet) felhőtlen a viszony, akkor nem baj ha meghal egy családtag? Ráadásul egy kisgyerek? Ugyanis a cikkre írt az egyik szerkesztő is egy választ és ugyanúgy megdöbbent mint mindenki más a történtek hallatán. Szerintem ez elfogadhatatlan, de azért írtam, hogy mindenki elmondhassa a véleményét.
-
Nunder
őstag
Várom azoknak a véleményét, akikben felsejlik valami e cikk olvasása során.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Windows 10
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged