- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
naot
tag
Ez egy nagyon szép vélemény, csak a gyakorlatban nem nagyon érvényesül. Még azt is eltudom képzelni, hogy saját magad sem tartod be, na nem rossz szándékból, hanem azért, mert ezek automatikus reakciók. Az embereket sokkal inkább az érzelmeik irányítják, mintsem az úgy nevezett racionális gondolkodás. Majd figyeld meg magadon! Előítéleteink vannak; könnyen ítélkezünk mások felett; pár percnyi ismeretség után akár véglegesen beskatulyázzuk társainkat; hiába tudjuk valamitől, hogy nem helyes, még is elkövetjük; büszkék vagyunk, a véleményünkből gyakran akkor sem engedünk, ha már látjuk hogy, a másiknak igaza lesz, és még milliónyi példát mondhatnék.
Gépjármű vezetés alapból is veszélyes üzem. A vezető bűnös, mert ittasan vezettet. Mindegy, hogy mennyit, mindegy, hogy milyen kifogással szállt be az autóba, miatta meghalt egy kisgyerek, aki nem mellesleg a fia volt. A lelkiismerete szerintem is el végzi majd a dolgát börtön helyett, de azért kapjon valamennyit, én azt mondom.
(#9) Crystalheart
"Ez kb. olyan, mint hogy építkezésen nem rögzít valaki jól egy kötelet, elszabadul a téglarakás és ráborul másvalakire."Rosszul rögzítette a kötelet, emiatt szabadult el a téglarakás, ami ráborult egy emberre, aki emiatt megsérült. Ez véleményem szerint gondatlan veszélyeztetés, amit a jog is elismer. Szóval nem értem, hogy te ezt miképpen tudod magadban úgy elkönyvelni, hogy hát ez van, nem én vagyok a hibás. Akkor lenne igazad, ha jó rögzítette a kötelet, és úgy borul le a téglarakás.
-
-
Nunder
őstag
Eszem ágában sem volt ítélkezni, ahogy azt írtad is "szerintem" és itt ez a kulcsszó! Nem vagyok különb senkinél és nem is az én feladatom az ilyen ügyek megítélése - hála Istennek. Mint azt kihangsúlyoztam ez ez ÉN személyes (ha tetszik érzelmi) reagálásom a témára, de itt szólásszabadság van így mindenki írhatja amit gondol... (egészen addig amíg valamelyik moderátor be nem téved
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged