- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Ez az A6 széria 97-ben jelent meg, és 98-tól létezett kombi karosszériával (mint a képen is látható). Kötözködés OFF.
Ami viszont a linkelt oldalt elolvasva feltűnt, hogy 5 ember utazott benne, tehát a kisgyerek valószínűleg hátul ült. A karosszéria sérüléseit nézve az utastér hátsó része számomra viszonylag "sértetlennek" tűnik, de legalábbis a túlélőtér láthatóan megmaradt. Felmerül tehát a gondolat, hogy miért pont a kisgyerek halt meg. Talán a gyerekülés hiányzott...
-
marcee
addikt
Köszönöm kedves szavaidat! Én csak azt írtam le, hogy mi volt az első gondolatom, ezt jeleztem is, nem tényként közöltem, ítéletet sem hirdettem.
Kicsit utána nézve a hírnek ezt találtam. Nem 94-es 500e-es példánynak tűnik, de ez nem fontos, ami viszont igen, hogy ez a baleset Sokkal súlyosabbnak tűnik, mint ahogy azt a témaindító írásból gondoltam volna. Ez az autó nem kicsit ment gyorsan!
-
Vitus
őstag
És nem tesz kárt saját magába, hanem kénytelen szembenézni a tetteivel. A börtönbüntetés szerintem sokkal keményebb a halálbüntetésnél és mindig fenn kell tartani a reményt, ezért a büntetésnek végesnek kell lennie legalább látszólagosan. De ez már megint másik téma.
ui.: Itt olvastam, hogy szép de betarthatatlan. Ez szintén igaz, nem véletlen nem 1 ember dönt egy adott dologról és nem véletlen nem lehet még csak távoli köze sem esethez. És nem véletlen enyhítő jelző a hirtelen felindulás...
-
dredbiro
senior tag
Kedves Vally!
Most biztos kést fognál a nyakamhoz,ha tehetnéd e sorokat olvasva.
Nem kötözködés céljábol,de a hozzászólásodból kiemelnék egy dolgot.
Íme a következő:"Csak egy kérdés:
Szerintetek a birók miért tanulnak tizenX évig, ha ennyire egyszerű minden?
Mellesleg nem védem a sofőrt, de a soksok paraméter közül párat ismerve itt megmondani a frankót... hát, nem az okos emberek szokása."
A bírók nem minden esetben járnak el egyenesen,ha elhiszed ha nem.
Én személyes pédát tudnék hozni(nem publikus),amit sajnos a saját bőrömön kellett tapasztalnom.
Nem érdekes hány évig tanulnak,de azt nem igazán értem,amikor a kész tények magukért beszélnek és mégsem a megfelelő ítéletet hozzák meg.
Kérdezem én,akkor hol van az igazság?Mindig a törvények szerint járnak el?
Hát nem hinném.
A sofőrt én sem pártolom,de egy dolog biztos.
Nem tartotta be a játékszabályokat,ezért viselje a következményeit.(ha ittas volt,ha nem)
Egy autó,pláne egy A6-os csak úgy magátol nem repül elU.i:Ha minden dologban úgy járnának el ebben az országban,ahogyan azt törvény szerint
le kellene bonyolítani,akkor teljesen más környezetben lenne az ország,mint amilyenben most van.
Ennyi.
Mégegyszer elnézést,ha megbántottalak volna. -
Nunder
őstag
Ebből a velős hozzászólásból nem tudom ki tűnik inkább okoskodónak...
Nem Blikk stílus hanem egy helyi hírlap és csak a tények voltak közölve. Mellette megjelent az említett cikk ami válasz a baleset történéseire. Ez adta az ötletet és mint mondtam nem bíráskodom csak a személyes véleményt fejtem ki. Olyan nehéz ezt megérteni? Olvass vissza és meglátod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest