- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
papasoft80
tag
válasz
Oliverda #209 üzenetére
Igen, ezt írtam is.
A szintetikus teszteknél ez így is van, de az olyan tesztek, melyek pont azért használatosak, mert a felhasználót "emulálják"(*), azok pont azt mutatják meg, hogy felhasználó mit "érez" mindebből. Jó példa erre az SSD-k tesztelése. A szintetikus tesztek során vannak különbségek, de a felhasználói érzeten mit sem változtat, hogy melyiket használod(kivételek vannak). Minden ilyen tesztbe oda is írjátok.* A játékok szerintem elég jók erre, függetlenül attól, hogy kismillió egyéb tényező befolyásolhatja az eredményt az éppen tesztelt komponensen kívül, de a való életben is így van ez. Lehet "labor körülmények" között mérni valamit(szintetikus teszt) és a valóságban is. Az utóbbi, bár 1-1 kiragadott esetet szemlélve félrevezető lehet, de nagyobb mintát nézve az áll legközelebb az igazsághoz.
Amúgy a cikk szerepének szempontjából igen nehéz helyzetben voltatok és az elvárásaimnak bőven megfeleltetek.(Ez részemről egy dicséret akart lenni
)
-
papasoft80
tag
Nem igazán vagyok jártas a dologban, de miért kell annyira fújni az eDRAM-ra? Az nem ugyan olyan gyorsítási kísérlet, mint a többi?
Azt megértem, hogy vannak olyan tesztek, melyekben hamis eredmény lesz emiatt, de azért az eléggé feltűnő, hogy játéknál min. és max. FPS-ben is messze mindenki fölött teljesített. Bár számomra nem a játék a mérvadó, de szerintem a rendszer fürgeségét/"simaságát" jól le lehet mérni a min. FPS alapján, lévén a játék az egyik legösszetettebb/változó terhelést okozó alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kutya topik
- Milyen autót vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest