- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
Köszi a válaszokat, amit el felejtettem megkérdezni hogy megéri-e egyáltalán váltani?
Mert korábban 50-60k foritntos ráfordítással 25-30%os teljesítménynövekedést értem el egy upgrade esetén, de most csak a proci lenne 60+, meg gondolom új alaplap és ramok is kellenek vagyis bőven 100k felett ami ha 15-20% gyorsulás (az kb. 6-10FPS játékokban) nagyon nem érné meg.
-
BiP
nagyúr
Így nézve nem nőttek akkorát az árak (bár i7 K-s procik ára az egekben, én inkább ezeket nézegettem magamnak), viszont én arra értettem - mert ugye erről volt szó - , hogy ha akarna upgrade-elni, akkor +20%-ért igencsak zsebbe kéne nyúlni. Hiába volt anno 55k az i5-je, ha most töredékéért tudja eladni, és arra sokat kell ráfizetni, hogy megvegye helyette a 6500-ast. (kb. duplájába kerül, mint amennyit látna az eladott procijából).
-
Én 2011. tavasszal vettem i5-2500k-t 47.5e-ért, a sima 2500 akkor 41-42e volt (mindkettő rendes bolti kisker ár). Ehhez képest most a 6600 (az a 2500 megfelelője) most 50%-kal több, ez nagyrészben a dollárárfolyam hatása. A 6600K majdnem a duplája a fenti összegnek, az azért már kicsit az Intel és nagyon a kereskedők kapzsiságát is tükrözi.
-
Lehet, bár azért erre inkább nem tennék. Ha lenne bármi már láttuk volna, mert egy sokkal gyorsabb megoldással egy sokkal energiatakarékosabb megoldás is létrehozható lenne, szóval már bedobták volna az ultramobil vonalon...
De majd meglátjuk 1-2 éven belül.
(#143) g@bo
Nemértem a kérdést a fejlődés szempontjából... az a kérdés mit lehetne még kihozni a dologból, nem az hogy mire elég ami van. Egyébként rengeteg dologra nem elég... ha elég lenne nem építenének szuperszámítógépeket... meg álleejtős fizikát látnánk a játékokban, hiper mesterséges intelligenciával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest