- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Belépőszintről beszélünk, nem? Oda nem kell komolyabb VGA, és az 1680x1050-es felbontás sem biztos. Én a télen vettem Liano APU-t, viszont monitort nem cseréltem, mert indokolatlan lett volna a 17 colos ACER-em nyugdíjba küldeni. Internetezni, munkára tökéletesen elég a mérete és az 1280x1024-es felbontása is, játszani is tökéletes, és a kisebb felbontás miatt az A6-3500 IGP-je is megfelelő. Arra, amire nekem kell. Call of Duty nem akadály, Dead Island, The Darkness II szépen, simán fut, a Duke Nukem Forever és a Bulletstorm szintén nem okozott gondot, más ilyen újabb játékot azt hiszem, nem próbáltam rajta. 1280x1024-es felbontásról beszélünk, medium-high beállításokról.
Battlefield 3-ról nem tudok nyilatkozni, mivel engem az teljesen hidegen hagy, nem szeretek interneten agyatlanul rohangálva lődözni, konkrétan ennek az IGP-jével nem láttam teszteket, de nem is vitatom, hogy igen erős kompromisszumokat kéne kötni a sebességért cserébe. De mint mondtam, az pl. engem nem érint.
Azt azért be kell látni, hogy az 1680x1050-es felbontás, meg a high beállítások egy Battlefield 3 kaliberű/gépigényű játékkal már nem a belépő szint. Viszont az olyan alkalmi játékosoknak kitűnő választás, mert az utóbbi évek összes játékával elboldogul a rendszer. Havi pár alkalom miatt nem érdemes további 30-40 ezret költeni videókártyára. Más dolog a mindennapos, aktív játék, de arra nekem pl. munka, barátnő, főiskola, társasági élet és filmezés mellett már nem jut sok időm. -
Dilikutya
félisten
Miért döglött? Nem csak Dual Graphics létezik, használhatod önmagában az APU-t is, tökéletesen jó belépőszintű játékos konfiguráció. Az A8 mind CPU, mind videó terén üti az i3-at. Az csak egy plusz funkció, annyival is többet tud az Intel megoldásánál. AMD APU mellé is tehetsz HD7770-et, és akkor egyikben sem az integrált GPU-t használod, ott is olyan videókártyát raksz bele, amit csak bírsz, nem csak a DG az értelme. Az sem mellékes, hogy az integrált videó lényegesen erősebb bármelyik Intel videónál, önmagában is alkalmas játékra, sok esetben kompromisszum sem kell még.
-
Dilikutya
félisten
válasz
djculture #86 üzenetére
Profitál nyilván, de nagyon jól használható 1600MHz-es modulokkal is. Belépőszintről beszélünk, a DDR3-al szerelt HD7750 sem hasít gyorsabban, de többe kerül úgy.
Én ezen a szinten nem erőltetném a külön videókártyát így már.
Szóval semmit sem felejtettem el. Egyébként vehetsz 2000MHz-es RAM-ot, az a +3000Ft nem dobja meg egy belépőszintű gép költségvetését. -
Dilikutya
félisten
Olcsó belépőszintű gépbe, amin már játszani is tudsz, nem kell 7750-es kártyát venni DDR3 memóriával. Vegyél valamilyen árban megfelelő APU-t, az én A63500-am jelenleg 18 ezer boltban, a COD-ok nagyon szépen mennek, Battlefield 3-at nem próbáltam. Később tehetsz mellé videókártyát is. Egy belépőszintű proci és egy 7750 árán kapsz egy jobb APU-t, és a kártya árának fele még a zsebedben is marad. Még a 4Gb RAM is elég, 1-et odaadsz az APU-nak, belépőszinten meg bőven elég a maradék, esetleg 8Gb-ot raksz bele, az sem drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest