- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Dilikutya #98 üzenetére
Igaz, rosszul fogalmaztam. Nem döglött csak nem fejleszthető illetve komolyabb játékra nem való. Ha már úgy is egy erősebb vga-t pattint bele az ember akkor minek FM1-be invesztálni? Abba új, erősebb proci már nem jön.
"Nem csak Dual Graphics létezik, használhatod önmagában az APU-t is, tökéletesen jó belépőszintű játékos konfiguráció + önmagában is alkalmas játékra, sok esetben kompromisszum sem kell még."
A Battlefield 3 most nagy sláger. Sok kis kocka tolja ezerrel. Multizás közben mondjuk 1680x1050ben hány fps-el is fut a játék főleg egy gyengébb LIano APU-n? És mennyi ott a minimum fps? Mert az, hogy 1-1 pillanatra felugrik a maximum 35fps fölé is az totál hidegen hagy. Attól még teljesen játszhatatlan mert irgalmatlanul szaggat. Tudom mert próbáltam A8-3850-en...
-
djculture
félisten
válasz
Dilikutya #85 üzenetére
Csak az elfelejtted kihagyni a számitásból hogy az apu mellé nem olcsó 1333 vagy 1600-as ram való, mert a beépitett vga nem kicsit profitál a legalább 2000mhz es ramokból. A legolcsóbb kingmax 2000-es ram 2*2 giga meg 10 rugó ... 1600-as ramokat meg vagy lehet húzni vagy nem, mostanában inkább nem mert felismerték agyártók ez nekik nem üzlet. Inkább ahuzható chippeket a dupla áron lévő 2000-2200mhz es modulokra rakják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest